Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 674998" data-attributes="member: 76570"><p>Isplati i te kako, ali da bi samo powder kombinirao s drugom linijom gnojiva trebaš malo bolje proučiti temu kako ti je grouch napisao.. zavisi kako ga misliš koristiti, samo za pripremu medija, na početku cvjetanja itd.. moze se koristit u više stadija, a nije preporučljivo mješat ga s mineralnim iako se moze i to ali zajedno npr plantela cvjet i guano nije najsretnija kombinacija. Ja sam ga uz hesi koristio i blokirao biljku,nije mrdala par tjedana u cvjetanju,skoro je spalio..za out je dobar ako ga stavljaš u medij prije sađenja,ako bi ga koristio u cvjetanju onda zaboravi na mineralna,moj savjet</p><p>Edit: moze pitanje: a čemu svo to kombiniranje i kemija je s različitim linijama, koja je poanta uopće? Zar nije jednostavnije uzet nesto provjereno nego izmišljati toplu vodu ,baciti lovu i uništiti biljke?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jojoman, post: 674998, member: 76570"] Isplati i te kako, ali da bi samo powder kombinirao s drugom linijom gnojiva trebaš malo bolje proučiti temu kako ti je grouch napisao.. zavisi kako ga misliš koristiti, samo za pripremu medija, na početku cvjetanja itd.. moze se koristit u više stadija, a nije preporučljivo mješat ga s mineralnim iako se moze i to ali zajedno npr plantela cvjet i guano nije najsretnija kombinacija. Ja sam ga uz hesi koristio i blokirao biljku,nije mrdala par tjedana u cvjetanju,skoro je spalio..za out je dobar ako ga stavljaš u medij prije sađenja,ako bi ga koristio u cvjetanju onda zaboravi na mineralna,moj savjet Edit: moze pitanje: a čemu svo to kombiniranje i kemija je s različitim linijama, koja je poanta uopće? Zar nije jednostavnije uzet nesto provjereno nego izmišljati toplu vodu ,baciti lovu i uništiti biljke? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom