Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mr.Smooke_Allot" data-source="post: 673786" data-attributes="member: 59808"><p>Sorry frende al neki njih bloom moze bit iguana. A s njim nemozes fulat. Bolji je od plantele definitivno. A po meni njihov najbolji bloom. Zato ga i koristim cjelo vrijeme i nikad nisam pregnojio il nešto. Što se s plantelom zna dešavat. A da se vratim na pocetno pitanje od huntersa. Ima bloom od AN ali je to bloom koji se koristi sa jos dvje komponente i to drugačije ne funkcionira. Isto tako si ti mogao imat taj bloom pa ga nisi znao koristit i odusto si. I vratio se jeftinijijoj verziji. Svaki Grower ima svoju tehniku gnojenja i gnojivo zato NE kazem da plantela ne valja</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mr.Smooke_Allot, post: 673786, member: 59808"] Sorry frende al neki njih bloom moze bit iguana. A s njim nemozes fulat. Bolji je od plantele definitivno. A po meni njihov najbolji bloom. Zato ga i koristim cjelo vrijeme i nikad nisam pregnojio il nešto. Što se s plantelom zna dešavat. A da se vratim na pocetno pitanje od huntersa. Ima bloom od AN ali je to bloom koji se koristi sa jos dvje komponente i to drugačije ne funkcionira. Isto tako si ti mogao imat taj bloom pa ga nisi znao koristit i odusto si. I vratio se jeftinijijoj verziji. Svaki Grower ima svoju tehniku gnojenja i gnojivo zato NE kazem da plantela ne valja [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom