Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="gazuraz" data-source="post: 654028" data-attributes="member: 30495"><p>Dobro, da , forsiram je maximalno. To je stvar opcije i experimenta. Hteo sam samo da opisem proces koji koristim i djubrivo sa kojim sam savrseno zadovoljan. Nije moranje forsirati. Prvo, rastvorim djubrivo u 80 l vode, a zatim unutra ubacim cirkulacionu pumpu i dva vazdusna kamena. Sve to povezem sa tajmerom i pumpom za najvodnjavanje. Dok vazduh cirkulise ubija patogene bakterije i u isto vreme tecnost dobija kolonije probiotskih bakterija. Onih istih koje ljudi kupuju za 200 - 300 evra. Ako imas ogroman kontejner sa supstratom propusan za kiseonik, ne mozes da udavis biljku niti mozes da razvijes budj. Visak minerala se talozi na njemu. Minerali su zappravo inteligentni, prave kolonije na mrezi kucista. Svakog dana tajmer ubaci biljci 1.5 l vode i djubriva. Sobzorom da je PH perfect, biljka usvoji sve i explodira. Bukvalno do te mere da joj nije potrebno vise od 5 dana za completan cure. Medjutim, ceo proces ima jedan nedostatak. Toliko prija biljci da ne uspem da dobijem ni jedno jedino je*** stres related seme. Roknuci se ... Mesecima sam bez semenja. Presusio totalno. Problem je sto postupak deluje previse dobro na monster clonove ... Previse..., bukvalno ne mozes da ih obuzdas. Pipaju sijalicu u crogiranom okruzenju na 2.4 m visine i pregorevaju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gazuraz, post: 654028, member: 30495"] Dobro, da , forsiram je maximalno. To je stvar opcije i experimenta. Hteo sam samo da opisem proces koji koristim i djubrivo sa kojim sam savrseno zadovoljan. Nije moranje forsirati. Prvo, rastvorim djubrivo u 80 l vode, a zatim unutra ubacim cirkulacionu pumpu i dva vazdusna kamena. Sve to povezem sa tajmerom i pumpom za najvodnjavanje. Dok vazduh cirkulise ubija patogene bakterije i u isto vreme tecnost dobija kolonije probiotskih bakterija. Onih istih koje ljudi kupuju za 200 - 300 evra. Ako imas ogroman kontejner sa supstratom propusan za kiseonik, ne mozes da udavis biljku niti mozes da razvijes budj. Visak minerala se talozi na njemu. Minerali su zappravo inteligentni, prave kolonije na mrezi kucista. Svakog dana tajmer ubaci biljci 1.5 l vode i djubriva. Sobzorom da je PH perfect, biljka usvoji sve i explodira. Bukvalno do te mere da joj nije potrebno vise od 5 dana za completan cure. Medjutim, ceo proces ima jedan nedostatak. Toliko prija biljci da ne uspem da dobijem ni jedno jedino je*** stres related seme. Roknuci se ... Mesecima sam bez semenja. Presusio totalno. Problem je sto postupak deluje previse dobro na monster clonove ... Previse..., bukvalno ne mozes da ih obuzdas. Pipaju sijalicu u crogiranom okruzenju na 2.4 m visine i pregorevaju. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom