Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ribadow" data-source="post: 616086" data-attributes="member: 59403"><p>Lijep pozdrav ekipica,</p><p>trebam pomoć, zatrokirao sam pri odabiru organskih gnojiva...do sada sam radio s bio tabsima koji su mi svaki put dali vrhunske rezultate, olakšali mi cijeli proces učenja kroz prva 2 growa i vjerojatno oprostili masu početničkih grešaka ali ispali mi jednostavno pre skupi...</p><p></p><p>radio sam sa plagron promixom (trset) + plagron perlit + biotabs starter kit sve iz seta + pk bananica u cvatu što se pokazala dobra ali skupa kombinacija.</p><p></p><p>volio bi u potpunosti zamjeniti bio tabs sa domaćim tekućim organiskim gnojivima iz igrowa (tri trave,kopriva, gavez za cal-mag možda?) < sve troje ide i u vegetaciji i cvatu, (da li su uopće potrebna sva 3?), u promix sa perlitom bi u nekom omjeru dodao glisten s time zamijenio tablete, xtreme gardening mykos mikroriza kao zamjena za mycotrex. Da li bi bilo dobro ubaciti neke alge i još nešto za cvat, s višim pk, neki pk booster tea / bananica / šišmišja govanca ili tako nešto. Možda i pretjerujem :/</p><p></p><p>edit: sve to u kombinaciji s kišnicom, indoor, diy led, klasično zalijevanje</p><p></p><p>Ispričavam se ako je moje pitanje nejasno (i meni je), noob sam u području living organicsa i gnojenja općenito, još sam u procesu učenja hehe. Svaki savjet dobrodošao <3</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ribadow, post: 616086, member: 59403"] Lijep pozdrav ekipica, trebam pomoć, zatrokirao sam pri odabiru organskih gnojiva...do sada sam radio s bio tabsima koji su mi svaki put dali vrhunske rezultate, olakšali mi cijeli proces učenja kroz prva 2 growa i vjerojatno oprostili masu početničkih grešaka ali ispali mi jednostavno pre skupi... radio sam sa plagron promixom (trset) + plagron perlit + biotabs starter kit sve iz seta + pk bananica u cvatu što se pokazala dobra ali skupa kombinacija. volio bi u potpunosti zamjeniti bio tabs sa domaćim tekućim organiskim gnojivima iz igrowa (tri trave,kopriva, gavez za cal-mag možda?) < sve troje ide i u vegetaciji i cvatu, (da li su uopće potrebna sva 3?), u promix sa perlitom bi u nekom omjeru dodao glisten s time zamijenio tablete, xtreme gardening mykos mikroriza kao zamjena za mycotrex. Da li bi bilo dobro ubaciti neke alge i još nešto za cvat, s višim pk, neki pk booster tea / bananica / šišmišja govanca ili tako nešto. Možda i pretjerujem :/ edit: sve to u kombinaciji s kišnicom, indoor, diy led, klasično zalijevanje Ispričavam se ako je moje pitanje nejasno (i meni je), noob sam u području living organicsa i gnojenja općenito, još sam u procesu učenja hehe. Svaki savjet dobrodošao <3 [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom