Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 607702" data-attributes="member: 66419"><p>Na svakoj ti piše u kojem tjednu razvoja biljke se upotrebljava i ako ima neko dodatno svojstvo. Recimo Piranha je za korijen i koristi se prva 2 tjedna vegetacije i prva 2 tjedna cvatnje. Ali isto se koristi, kada recimo presađuješ biljku u veči pot. 2 ml Piranhe u litru vode i onda u rupu u koju češ stavit presadnicu, pošpricaš varem pola litre, da korjen krene. E sad, ako koristiš od Hesia root complex, onda jednom Piranha i vodoojuice, pa root complex. </p><p>Big bud se po njihovim uputama stavlja između 2.i 4.tjedna. Makar, dok biljka počne cvjetat, počne dobijat pastile. Isto 2 ml. u litru vode i pošpricaš biljku. Samo ne pretjeruj, da ne dobiješ plijesan, makar u ranoj cvatnji, če se to teško dogoditi. Pogotovo, ako imaš dobru ventilaciju. Pošpricaš prije gašenja svjetla. Recimo u 6h se gasi, ti 5 do 6h lagano pošpricaš biljke. Ja to radim 2.tjedan u cvatnji, 2 puta i onda od 2 do 4 tjedna po PSu zaljevam. U uputama je 2 ml na litru vode. Ja stavim pola doze, ali povremeno ih lagano pošpricam. A poslije 4.tjedna cvatnje, zaboravi špricanje. To vjerojatno znaš. </p><p>I ja eksperimentiram sa AN. Sada imam 2 puta po dvije Amnezije i svaku ču drugačije tretirat u cvatnji. Baš da vidim. Sve imaju iste uvjete, pa čemo vidjet šta djeluje. Ako nemaš Candy bud je odlična stvar, stavlja se kroz cijelu cvatnju. Isto ovisi šta grower koristi od gnojiva, pa mu možda netreba Candy cijeli bloom. Našao je neku bolju zamjenu i sl. </p><p>Ja ne pušim puno, pa volim eksperimentirat. Pogotovo sa ovom biljkom! </p><p></p><p>Sijaj, sadi, suši, puši</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 607702, member: 66419"] Na svakoj ti piše u kojem tjednu razvoja biljke se upotrebljava i ako ima neko dodatno svojstvo. Recimo Piranha je za korijen i koristi se prva 2 tjedna vegetacije i prva 2 tjedna cvatnje. Ali isto se koristi, kada recimo presađuješ biljku u veči pot. 2 ml Piranhe u litru vode i onda u rupu u koju češ stavit presadnicu, pošpricaš varem pola litre, da korjen krene. E sad, ako koristiš od Hesia root complex, onda jednom Piranha i vodoojuice, pa root complex. Big bud se po njihovim uputama stavlja između 2.i 4.tjedna. Makar, dok biljka počne cvjetat, počne dobijat pastile. Isto 2 ml. u litru vode i pošpricaš biljku. Samo ne pretjeruj, da ne dobiješ plijesan, makar u ranoj cvatnji, če se to teško dogoditi. Pogotovo, ako imaš dobru ventilaciju. Pošpricaš prije gašenja svjetla. Recimo u 6h se gasi, ti 5 do 6h lagano pošpricaš biljke. Ja to radim 2.tjedan u cvatnji, 2 puta i onda od 2 do 4 tjedna po PSu zaljevam. U uputama je 2 ml na litru vode. Ja stavim pola doze, ali povremeno ih lagano pošpricam. A poslije 4.tjedna cvatnje, zaboravi špricanje. To vjerojatno znaš. I ja eksperimentiram sa AN. Sada imam 2 puta po dvije Amnezije i svaku ču drugačije tretirat u cvatnji. Baš da vidim. Sve imaju iste uvjete, pa čemo vidjet šta djeluje. Ako nemaš Candy bud je odlična stvar, stavlja se kroz cijelu cvatnju. Isto ovisi šta grower koristi od gnojiva, pa mu možda netreba Candy cijeli bloom. Našao je neku bolju zamjenu i sl. Ja ne pušim puno, pa volim eksperimentirat. Pogotovo sa ovom biljkom! Sijaj, sadi, suši, puši [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom