Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vujsprer" data-source="post: 598529" data-attributes="member: 65410"><p>[USER=60337]@420Florist[/USER] Prebacio sam se ovdje da ne pišemo po temi rasvjete.</p><p></p><p>Mislio sam ako si uopće koristio bilo kakvo gnojivo... tako da znam jesi li je "gurao" ili je sama došla do te visine...</p><p>Ja koristim od FlowerPower-a cijeli komplet:</p><p>Start - Grow - Bloom - Foliar* - Boost</p><p>*Foliar sam tek sada počeo koristiti tako da za sada nemam previše info koliko je dodatno hrani tj. koliko brže buja.</p><p>To su gnojiva u prahu pa se miješaju u vodu i 100% su otopivi.</p><p>Prvi grow mi je bio odličan sa tim gnojivima pa sam zato i nastavio sa njima.</p><p></p><p>Imaš li kakvih saznanja o takvim gnojivima i misliš li da postoje "bolja"?</p><p>Mislim na to ako su generalno bolja gnojiva u prahu ili već gotova u tekućem stanju?</p><p>Svi spominju taj Plagron pa mi se čini da je to nešto posebno dobro... ili ga je samo lako nabaviti pa zato svi lupaju njega?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vujsprer, post: 598529, member: 65410"] [USER=60337]@420Florist[/USER] Prebacio sam se ovdje da ne pišemo po temi rasvjete. Mislio sam ako si uopće koristio bilo kakvo gnojivo... tako da znam jesi li je "gurao" ili je sama došla do te visine... Ja koristim od FlowerPower-a cijeli komplet: Start - Grow - Bloom - Foliar* - Boost *Foliar sam tek sada počeo koristiti tako da za sada nemam previše info koliko je dodatno hrani tj. koliko brže buja. To su gnojiva u prahu pa se miješaju u vodu i 100% su otopivi. Prvi grow mi je bio odličan sa tim gnojivima pa sam zato i nastavio sa njima. Imaš li kakvih saznanja o takvim gnojivima i misliš li da postoje "bolja"? Mislim na to ako su generalno bolja gnojiva u prahu ili već gotova u tekućem stanju? Svi spominju taj Plagron pa mi se čini da je to nešto posebno dobro... ili ga je samo lako nabaviti pa zato svi lupaju njega? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom