Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 556288" data-attributes="member: 76570"><p>Ovako, koristio sam dosta gnjojiva od čega je pola samo onoga što je popularno meďu growerima, neke nisam vidio da ih itko uopće spomije iako je "rotex", NPK 5-46-6 koji imam u zadnja 2 growa i mislim da je on zaslužan za 30% veći urod u cvetu samom,najviše što se gustoće cveta odnosno masu. Ja sam ga dobio od proizvođača jagoda s kojim osim nekog superkupog željeza također granule, dobiva najbolje moguce rezultate, Imao sam ranije" Alga atami C organic, i Supervit ", jedino od onog što je ovdje poznato, "Siapton", dušično gnjojivo tekuće loje se daje u poljoprivredi,a naviše se koristi prilikom sadnica rajčice, krastavca, paprika i svega ostalog što se iz posuda u kojima su sijane ,meni najpoznatija shema s potapljanjem onih stiroprlol kontenera u bazen u kojem je smješan siapton u odnosu 1L( boca) na 100L vode. Osobno sam radio više puta taj posao, odgovorno tvrdim da potapljanje u "Siapton" daje sadnici i korjen i pomaže USPJEŠNO odradit bez stresa, zdrav izgled i boost rasta, boju., jedino da spomenem da kod automatica nisam imao bas nikakve koristi od njega vec mi je vjerovatno da i skoro ubije biljku dušikom uz ostale stvari a ja sam primjenio pozitivan ućinak kod foto biljki od domaceg sjemena i preporucam svakom.</p><p>Problem je mi je isto znao bit što na svim preparatima osim rootexa pisalo " od pocetka moze svako zaljevanje",</p><p>Alga C-, Supervit, rootex, Verde, i Plantela zemlja, 2 autosa ww i bublegum - 177g cveta, nezz koje je najbolje ali to su moja iskustva i sigurno će te pružiti svojoj biljci bar 80% ukupno od svega što treba. Sada sam htio nabavit starter kit ali nisam uspio, u poljoapoteci , jedino tekuće gnjojivo koje su imali je bilo "Plantela Universal 7-5-6, i uz nju samo rootex i supervit, trebam visoki "K"ali baš nisam pri lovi i morat ću izgurat izgleda s ovim što imam. Samo sigurno je da mi je prva stvar "GhE" ili "Advanced nutrients" ili "Biobizz",</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jojoman, post: 556288, member: 76570"] Ovako, koristio sam dosta gnjojiva od čega je pola samo onoga što je popularno meďu growerima, neke nisam vidio da ih itko uopće spomije iako je "rotex", NPK 5-46-6 koji imam u zadnja 2 growa i mislim da je on zaslužan za 30% veći urod u cvetu samom,najviše što se gustoće cveta odnosno masu. Ja sam ga dobio od proizvođača jagoda s kojim osim nekog superkupog željeza također granule, dobiva najbolje moguce rezultate, Imao sam ranije" Alga atami C organic, i Supervit ", jedino od onog što je ovdje poznato, "Siapton", dušično gnjojivo tekuće loje se daje u poljoprivredi,a naviše se koristi prilikom sadnica rajčice, krastavca, paprika i svega ostalog što se iz posuda u kojima su sijane ,meni najpoznatija shema s potapljanjem onih stiroprlol kontenera u bazen u kojem je smješan siapton u odnosu 1L( boca) na 100L vode. Osobno sam radio više puta taj posao, odgovorno tvrdim da potapljanje u "Siapton" daje sadnici i korjen i pomaže USPJEŠNO odradit bez stresa, zdrav izgled i boost rasta, boju., jedino da spomenem da kod automatica nisam imao bas nikakve koristi od njega vec mi je vjerovatno da i skoro ubije biljku dušikom uz ostale stvari a ja sam primjenio pozitivan ućinak kod foto biljki od domaceg sjemena i preporucam svakom. Problem je mi je isto znao bit što na svim preparatima osim rootexa pisalo " od pocetka moze svako zaljevanje", Alga C-, Supervit, rootex, Verde, i Plantela zemlja, 2 autosa ww i bublegum - 177g cveta, nezz koje je najbolje ali to su moja iskustva i sigurno će te pružiti svojoj biljci bar 80% ukupno od svega što treba. Sada sam htio nabavit starter kit ali nisam uspio, u poljoapoteci , jedino tekuće gnjojivo koje su imali je bilo "Plantela Universal 7-5-6, i uz nju samo rootex i supervit, trebam visoki "K"ali baš nisam pri lovi i morat ću izgurat izgleda s ovim što imam. Samo sigurno je da mi je prva stvar "GhE" ili "Advanced nutrients" ili "Biobizz", [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom