Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 425834" data-attributes="member: 47693"><p>Moje iskustvo sa BB je pozitivno ako uzmem u obzir da mi je prvi indoor.</p><p>To sto je Lood napisao je 100% tacno i moras svaki strain gnojiti posebno inace problemi sa overfeedingom se javljaju nakon par nedelja jer organsko gjubrivo deluje sporije pa se pregnojavanje vidi tek nakon 2-3 nedelje, kao kod mene sa White Widow.</p><p>Inace hed koji sam capnuo od Mazara za probu nema miris na MJ kao sto sam naviknut nego vise mirise kao na polen.</p><p>Mozda je i do Mazara ali miris je fantastican a tek ukus i dim potvrdjuje da BB zaista zasluzuje svoju cenu.</p><p>Trenutno susim 4-5 dana hedic od WW i od BB pa za koji dan probacu obe cisto da vidim rad pa videcu dali je ista prica kao sa Mazarom, ali ne sumnjam da ce biti previse razlike sto se ukusa i mirisa tice.</p><p>Za grow koji sledi kada budu ove gotove koristicu pola box BB a pola box Biotabs, cisto da vidim dali mi odgovara taj princip bez merenja PH i bilo kakvog djubriva tamo negde 2 nedelje nakon flipa na 12/12 jer cu koristiti Light Mix po preporuci breedera jer se navodno koreni formiraju brze kada ne koristis zemlju tipa Pot H koja ima malo vise gjubriva.</p><p>Edit:</p><p>A,da..umalo da zaboravim.</p><p>Pozalio sam se u dnevniku da je Mazar poceo da plavi od previse N ali danas slucajno na netu vidim da je Seedsmanov Mazar nasledio to plavetnilo na listovima od Mazar-i-Sharif.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 425834, member: 47693"] Moje iskustvo sa BB je pozitivno ako uzmem u obzir da mi je prvi indoor. To sto je Lood napisao je 100% tacno i moras svaki strain gnojiti posebno inace problemi sa overfeedingom se javljaju nakon par nedelja jer organsko gjubrivo deluje sporije pa se pregnojavanje vidi tek nakon 2-3 nedelje, kao kod mene sa White Widow. Inace hed koji sam capnuo od Mazara za probu nema miris na MJ kao sto sam naviknut nego vise mirise kao na polen. Mozda je i do Mazara ali miris je fantastican a tek ukus i dim potvrdjuje da BB zaista zasluzuje svoju cenu. Trenutno susim 4-5 dana hedic od WW i od BB pa za koji dan probacu obe cisto da vidim rad pa videcu dali je ista prica kao sa Mazarom, ali ne sumnjam da ce biti previse razlike sto se ukusa i mirisa tice. Za grow koji sledi kada budu ove gotove koristicu pola box BB a pola box Biotabs, cisto da vidim dali mi odgovara taj princip bez merenja PH i bilo kakvog djubriva tamo negde 2 nedelje nakon flipa na 12/12 jer cu koristiti Light Mix po preporuci breedera jer se navodno koreni formiraju brze kada ne koristis zemlju tipa Pot H koja ima malo vise gjubriva. Edit: A,da..umalo da zaboravim. Pozalio sam se u dnevniku da je Mazar poceo da plavi od previse N ali danas slucajno na netu vidim da je Seedsmanov Mazar nasledio to plavetnilo na listovima od Mazar-i-Sharif. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom