Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 416368" data-attributes="member: 47693"><p>Ja koristim BB celu paletu ali samo mesec dana od prebacivanja na 12/12 i nemam nikakvih zamerki niti problema.</p><p>Doduse biljke su pucale od zdravlja i pre toga a presadjene su iz zute FBelle u POT H te u celoj vege od 5-6 nedelja nisu dobili nista vise od Algi i pola doze Multiblooma koji sam vec pomenuo(riblji enzimi 2-2-2).</p><p>Nisam imao nikakav lockout niti manjak i visak, a za rezultate videcemo na kraju.</p><p>Mislim da sam nasao dobitnu kombinaciju sto se bar do bloom faze tice, ali cu sledeci grow staviti 1 biljku na dosadasnji rezim a drugu na BB od pocetka pa videcemo iz prve ruke rezultate.</p><p></p><p>Mozes pogledati moj dnevnik i procitati pripremu.</p><p>Mozda se nisu javili problemi zato sto su mixu sam na slojeve dodavao i worm castings te po saku dve cisto da dopunim pitare nakon zalivanja.</p><p>Za bioheaven negde sam procitao da navodno nema neke vidljive rezultate ali da kada prestanes da dajes onda staju i biljoze..Ne znam koliko je istina ali moguce je da drzi vodu jer BH sastav je uglavnom fulvo i humusna kiselina koje pospesuju iskoristivost gjubriva i pomazu biljozama da se bolje hrane.</p><p>Takodje na OGrovu(pratim par dnevnika i tamo) nekoliko veoma uspesnih grovera koristi samo TopMax, BioBloom i BioGrow, ali sa dodatkom BatGuana ili WormCastingsa, znaci dodatak N-a.</p><p></p><p>Znam da je i BB negde krajem prosle godine tweakovao liniju i NPK je promenjen od za 8-2-6 grow na 4-3-6 grow te bloom na 2-6-3.5 na 2-7-4 bloom.</p><p>Bloom je 1 vise P i pola K dok je Grow vise za 4 N i 1 vise za P dok je K isti.</p><p>Mozda i zato po tablici se Grow koristi svo vreme jer ima vise N.</p><p></p><p>Mozda ne moras bas sad kupovati BH ali bilo bi preporucljivo da uzmes nesto malo N kao riblji enzim ili bat guano pa cak i mozda najbolje uzeti glistenjak pa napraviti jedan dobar worm tea.</p><p></p><p>E, da..edit:</p><p>BB kao preporucuje zameniti BioG sa Fishmix u vege.</p><p>I kao tip 2 daje par puta folijarno fish mix i alge sto ja radim od pocetka vegetacije, doduse ne bas BB produktima ali sa ribljim enzimima i algama.</p><p>Jedino mi melasa fali, ali za to je rano pa cak mi i topmax mirise kao da ima puno melase.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 416368, member: 47693"] Ja koristim BB celu paletu ali samo mesec dana od prebacivanja na 12/12 i nemam nikakvih zamerki niti problema. Doduse biljke su pucale od zdravlja i pre toga a presadjene su iz zute FBelle u POT H te u celoj vege od 5-6 nedelja nisu dobili nista vise od Algi i pola doze Multiblooma koji sam vec pomenuo(riblji enzimi 2-2-2). Nisam imao nikakav lockout niti manjak i visak, a za rezultate videcemo na kraju. Mislim da sam nasao dobitnu kombinaciju sto se bar do bloom faze tice, ali cu sledeci grow staviti 1 biljku na dosadasnji rezim a drugu na BB od pocetka pa videcemo iz prve ruke rezultate. Mozes pogledati moj dnevnik i procitati pripremu. Mozda se nisu javili problemi zato sto su mixu sam na slojeve dodavao i worm castings te po saku dve cisto da dopunim pitare nakon zalivanja. Za bioheaven negde sam procitao da navodno nema neke vidljive rezultate ali da kada prestanes da dajes onda staju i biljoze..Ne znam koliko je istina ali moguce je da drzi vodu jer BH sastav je uglavnom fulvo i humusna kiselina koje pospesuju iskoristivost gjubriva i pomazu biljozama da se bolje hrane. Takodje na OGrovu(pratim par dnevnika i tamo) nekoliko veoma uspesnih grovera koristi samo TopMax, BioBloom i BioGrow, ali sa dodatkom BatGuana ili WormCastingsa, znaci dodatak N-a. Znam da je i BB negde krajem prosle godine tweakovao liniju i NPK je promenjen od za 8-2-6 grow na 4-3-6 grow te bloom na 2-6-3.5 na 2-7-4 bloom. Bloom je 1 vise P i pola K dok je Grow vise za 4 N i 1 vise za P dok je K isti. Mozda i zato po tablici se Grow koristi svo vreme jer ima vise N. Mozda ne moras bas sad kupovati BH ali bilo bi preporucljivo da uzmes nesto malo N kao riblji enzim ili bat guano pa cak i mozda najbolje uzeti glistenjak pa napraviti jedan dobar worm tea. E, da..edit: BB kao preporucuje zameniti BioG sa Fishmix u vege. I kao tip 2 daje par puta folijarno fish mix i alge sto ja radim od pocetka vegetacije, doduse ne bas BB produktima ali sa ribljim enzimima i algama. Jedino mi melasa fali, ali za to je rano pa cak mi i topmax mirise kao da ima puno melase. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom