Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 404320" data-attributes="member: 47693"><p>Posto ovi iz Hempatije su ignorisali svaki upit i narudzbinu za inostranstvo a *********** salje ali zamislite samo do Vranja! poceo sam da vrsljam po poljo apotekama i uzgajivacima paradajza te nasao jednu zenu koja vrlo uspesno hidroponski odgaja jagode a paradajz u saksijama vec 10 godina i od hobija je polako preraslo u odlican biznis.</p><p>Uzeo sam taj multibloom i morske alge koja ona koristi tokom celog uzgoja jagoda dok za cherry u saksije koristi + huminsku kiselinu i mogu slobodno da kazem da nakon 4-5 dana od folijarne primene biljke su pocele da rastu kao na steroidima.</p><p>Imam fotke od pre i posle ali cekam jos 4-5 dana da kompletiram ciklus od 12 dana pa cu postirati fotke u mom dnevniku.</p><p>Cena je 10 eu za litar i Multiblooma i Algi i mogu se naci i u Hrvatskoj i u Bih..cak mislim da su dostupne u Srbiji.</p><p>Ne bi da postiram linkove da ne narusim pravila foruma ali ako neko hoce da ih proba nek se javi na pp.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 404320, member: 47693"] Posto ovi iz Hempatije su ignorisali svaki upit i narudzbinu za inostranstvo a *********** salje ali zamislite samo do Vranja! poceo sam da vrsljam po poljo apotekama i uzgajivacima paradajza te nasao jednu zenu koja vrlo uspesno hidroponski odgaja jagode a paradajz u saksijama vec 10 godina i od hobija je polako preraslo u odlican biznis. Uzeo sam taj multibloom i morske alge koja ona koristi tokom celog uzgoja jagoda dok za cherry u saksije koristi + huminsku kiselinu i mogu slobodno da kazem da nakon 4-5 dana od folijarne primene biljke su pocele da rastu kao na steroidima. Imam fotke od pre i posle ali cekam jos 4-5 dana da kompletiram ciklus od 12 dana pa cu postirati fotke u mom dnevniku. Cena je 10 eu za litar i Multiblooma i Algi i mogu se naci i u Hrvatskoj i u Bih..cak mislim da su dostupne u Srbiji. Ne bi da postiram linkove da ne narusim pravila foruma ali ako neko hoce da ih proba nek se javi na pp. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom