Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bizzzo" data-source="post: 332673" data-attributes="member: 3831"><p>Eto tako ja pretumbavao kutije od zadnje selidbe da vidim ima li šta iskoristivo. I naletim na ovo gnojivo. Dobio od poslovnog partnera iz kutine koji je "ekskluzivni uvoznik" ovog gnojiva. Navodno se proizvodi u poljskoj a radi po narudžbi vlade Maroka. Poljoprivreda cvjeta tamo, 12 000 traktora se uveze godišnje samo s Balkana. Ja sam se pitao gdje u pustinji ali ajde, googlao sam pa i vidio. Vidio sam ga naknadno u poljporivrednim apotekama cca 15 € kg. Prah. Mješa se s vodom u omjeru 1000 g na 200 litara vode. Daje se folijarno. Navodno grašak, paprika, paradajz i ostatak ekipe šprica na ovo iz dupeta. I još na to sve BIO? Ima tko kakvo iskustvo, mišljenje? [USER=1364]@PowerSeed[/USER] </p><p></p><p>[ATTACH=full]5578[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bizzzo, post: 332673, member: 3831"] Eto tako ja pretumbavao kutije od zadnje selidbe da vidim ima li šta iskoristivo. I naletim na ovo gnojivo. Dobio od poslovnog partnera iz kutine koji je "ekskluzivni uvoznik" ovog gnojiva. Navodno se proizvodi u poljskoj a radi po narudžbi vlade Maroka. Poljoprivreda cvjeta tamo, 12 000 traktora se uveze godišnje samo s Balkana. Ja sam se pitao gdje u pustinji ali ajde, googlao sam pa i vidio. Vidio sam ga naknadno u poljporivrednim apotekama cca 15 € kg. Prah. Mješa se s vodom u omjeru 1000 g na 200 litara vode. Daje se folijarno. Navodno grašak, paprika, paradajz i ostatak ekipe šprica na ovo iz dupeta. I još na to sve BIO? Ima tko kakvo iskustvo, mišljenje? [USER=1364]@PowerSeed[/USER] [ATTACH=full]5578[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom