nisam ni rekao da je bolja plantela, odakle ti to?Bolji je od plantele definitivno.
a nisam niti fulao, nego nisam bio zadovoljan AN proizvodom i presao na hesi.A s njim nemozes fulat.
ma jok, pricamo isto samo se smoke malko uvredio sto kritikujem AN proizvodeNormalno je da svako svog konja za trku hvali
tako on radi, a ja plantelu i hesi PK.Ima bloom od AN ali je to bloom koji se koristi sa jos dvje komponente i to drugačije ne funkcionira.
e pa ne moze, citaj temu.A da vas pitam za guano puder jel se isplati?
Jes uvrijedio sam se do bola . Radije se uci citat i odg. Na postavljena pitanja. Covjek je pitao za bloom a ti odmah plantelu. Kad pita sta da kupi tad mu reci svoj odgovor.uvredio sto kritikujem AN proizvode
Take odgovore volimZa vege plantella a cvjetanje Hesi i to kupis one kanistere po 5l
Pogledajte prilog 322412
Recept da moras decke iz sumarije zvati kad skidas biljke
moj odg. je bio da zaboravi na ANbloom i uzme plantelu i PK.A koji je tvoj odg bio??
opet ti plantela pa plantela?ti odmah plantelu.
Isplati i te kako, ali da bi samo powder kombinirao s drugom linijom gnojiva trebaš malo bolje proučiti temu kako ti je grouch napisao.. zavisi kako ga misliš koristiti, samo za pripremu medija, na početku cvjetanja itd.. moze se koristit u više stadija, a nije preporučljivo mješat ga s mineralnim iako se moze i to ali zajedno npr plantela cvjet i guano nije najsretnija kombinacija. Ja sam ga uz hesi koristio i blokirao biljku,nije mrdala par tjedana u cvjetanju,skoro je spalio..za out je dobar ako ga stavljaš u medij prije sađenja,ako bi ga koristio u cvjetanju onda zaboravi na mineralna,moj savjetguano puder jel se isplati