Ovo je ista stvar, samo su na novoj boci napravili tablicu i odvojili elemente topljive u vodi. I nabrojali su nitrogen u postocima.Jel primetio neko razliku u upotrebi izmedju starog Hesi TNT-a i nove Pro - Line serije, vidim da je NPK veci i doziranje smanjeno.
Ne mogu na njihovom sajtu da nadjem specifikaciju jer na ovoj etiketi kad gledam fale neki elementi koje stari ima.
Pogledajte prilog 283031
Ako možeš, kupi bloom jer se pro line dodaje naknadno kao doatni fosfor i kalij ako me pamćenje dobro služi, godinama sam ga koristio u vanjskom uzgoju i sreća da sam na ovom forumu, hvala svima skužio da za van plantela radi jako izvrsne rezultate.Pozdrav i sretno.Ovo i mene zanima, samo što se moj upit odnosi na Hesi Bloom proline, naime približava mi se cvjetanje, od Hesia trebam uzet Bloom koji mi se potrošio, sve drugo iz linije imam, a budući da se radi o outu gdje sam navikao na trostruke i *4 doze kad je Hesi u pitanju, da li uzimat bloom proline ili ostat pri standardu kao i ostatak linije? Savjet dobrodosao
pa isto ces i sada, samo 4ml/l, mislim 16 kad doguras do te faze, umesto 20 kao ranije sa starom formulom.gdje sam navikao na trostruke i *4 doze kad je Hesi u pitanju
Nisu to isti proizvodi. Root mu dodje kao gorivo za mikro organizme, a Voodoo su mikro organizmi. Lično sam batalio da koristim AN stimulatore korena jer su preskupi i ne rade nişta specijano u odnosu na proizvod Bakterije, recimo. Hesijev root je za svaku pohvalu i odlično radi to što treba da radi. I da, nema razloga da ne kombinuješ ova dva proizvoda kad ih već imas..., jer ima smisla davat oboje?
Ja sam u veg
Nedostatak fosfora xDsta mislis sta je uzrok te ljubicanstvenosti?
Ja imam lose iskustvo sa tim djubrivom... Jedna od glavnih elemenata usvajanja djubriva je ph vrednost supstrata. Preporucio bih ti da koristis ili regulatore ph vrednosti ili PH perfect djubriva. Problem je kada se PH vrednost zemlje poremeti biljke prestanu da usvajaju materije iz zemlje. To djubrivo previse modifikuje PH vrednost sto znaci da mu je stepen iskoriscenja par sati posle zalivanja i nekoliko sati posle zalivanja vodom. E sad u tvom primeru to moze da znaci da je zemlja zapravo puna djubriva ali da biljke ne mogu da ga iskoriste. Sobzirom da sam hemicar, moj supstrat je uvek savrsenog PH i da ponovim, dobijam plodove dve nedelje ranije. Sistem sam usavrsio do te mere da uopste ne korisim cistu vodu Sobzirom da vecina vas nema hemijski fakultet, moja preporuka je da kupujete djubriva koja sama sebi balansiraju vrednost PH. Jos jedna jako dobra fora za boostovanje metabolizma je vreme.Biljke moraju da dobiju djubrivo svakog dana u isto vreme. Isto je kao i sa covekom... Ako jede svakog dana u isto vreme, metabilozam zna kad da ocekuje hranu i usvajanje je mnogo bolje. Robotizacija ti je moj predlog ... ne zalivaj rucnoDobar dan forume, u nedjelju su biljoze dobile pojacanu dozu Biobloom i BIotopmax i mogu reci da se sa par stabljika maknulo ljubičastilo sa peteljka i manje zutog lisca, dok je na nekima ostao ljubicastilo sto znaci da bi trebao povecati dozu, doza je bila 25 ml blooma i 5 ml top maxa na 5 litara vode,...prvi put radim sa bio bizz i mogu rec da sam zadovoljan sa rezultatima, gnojim 2 puta u 8,9 dana
jel ima smisla dodavati sta na ta dva proizvoda?
aha, a kada se uzgaja napolju, kako onda?
cini mi se da previse forsiras biljku cim u 4 nedelji imas foxtailovepogled na biljku (jednu) iz cetvrte nedelje cvetanja ...