- 28.11.2018
- 1.170
- 3.916
- 188
Evo pokušavam kupiti Slavol, i ne kontam koji mi tačno treba, ima ih nekoliko vrsta. Dakle treba mi Slavol stimulator rasta ili VVL ili Slavol S?
Jesi sta dodatno koristio uz nju? Ja bi htio prijec al growam pod ledom,pa ne znam sta za cal mag def. Koristit??Od svega isprobanog (plantela, hesi, AN, biobizz, ghe) , BIOCANNA se pokazala najboljom i najjednostavnijom..
slavol s ti je za seme/rasklijavanje, mozda i za kloniranje, ova druga dva mozes da koristis prilikom zalivanja. ja koristim stimulator.Evo pokušavam kupiti Slavol, i ne kontam koji mi tačno treba, ima ih nekoliko vrsta. Dakle treba mi Slavol stimulator rasta ili VVL ili Slavol S?
Jesi sta dodatno koristio uz nju? Ja bi htio prijec al growam pod ledom,pa ne znam sta za cal mag def. Koristit??
Vrh, vrhova što se tiče bio gnojiva, a od mineralnih hgs pauder samo ovisi šta sadiš , hibrid , indiku ili sativu save imaš.Njam njam
Sa Bio Vrt mozes ladno zavrsiti grow cijeli... Garantiram a I kako Sam kazes bio je dok cvijet nije... Melasu I pk bi ti preporucio I na konju si... 100 kn...Iman biljku auto mazar od DP-a u autu u zemlji (rupa napunjena terra magmon oko 15 litara) biljka je ušla u fazu cvjetanja i dobila je jedno zalivanie sa pola doze plantella bio vrt. Čita san da je slabo to gnjojivo pa me zanima da li mogu izgurat relativno dobru biljku samo sa tim gnjojivon pošto je u zemlji pa ima i drugih stvari koje pomažu pri rastu ili da se ipak prebacin na plantellu cvijet. Volija bi organik ali bitna mi je i količina. Hvala unaprid ☺
Sa Bio Vrt mozes ladno zavrsiti grow cijeli... Garantiram a I kako Sam kazes bio je dok cvijet nije... Melasu I pk bi ti preporucio I na konju si...Iman biljku auto mazar od DP-a u autu u zemlji (rupa napunjena terra magmon oko 15 litara) biljka je ušla u fazu cvjetanja i dobila je jedno zalivanie sa pola doze plantella bio vrt. Čita san da je slabo to gnjojivo pa me zanima da li mogu izgurat relativno dobru biljku samo sa tim gnjojivon pošto je u zemlji pa ima i drugih stvari koje pomažu pri rastu ili da se ipak prebacin na plantellu cvijet. Volija bi organik ali bitna mi je i količina. Hvala unaprid ☺
to je onaj u kristalu jelijel zna neko da mi objasni kako se koristi fitofert kalcijum15. hvala
2,5ml na 1l vodenije kristal vec u bocici, tecno azotno djubrivo sa kalcijumom.