Počeo sam koristit AN ov Jungle juice. To je trokomponentno gnojivo, koje se daje, cijeli grow, sve tri boce od litre!
Grow, bloom i micro! U vegetaciji sam samo davao Jungle i ima odlične rezultate! Sada su u 2.tjednu cvata(auto New york city) i več ima dobre vrhove. Pristupačno je svima, jer sve tri boce, koštaju 160kn(20€)
Atami je izdao novu liniju ATA i može se koristit u indooru, ali kao rađen je za out.
Cijenom je puno pristupačniji, jer 5 litru blooma je nekih 250kn(32,33€).
Baš sam pitao za tu ATA liniju i uzeo bloom za 80kn, litra! Nisam još isprobao, jer koristim AN i on mi je br.1.
Atami b'cuzz je vjerojatno, među boljim gnojivima, ali za out je preskup!
Inače, cijene se spuštaju! Jučer sam litru Nirvane i pola litre Big buda platio, 243kn. Prije je samo Nirvana toliko koštala!
Koja je glavna razlika između Carboload i Bud candya? i jel bi imalo smisla uglavit jos i Overdrive u next grow?
Carbo Sta ma jedan sastojak više! Ja koristim oba, ali sa candyem stanem, dok Carbo stavljam do kraja.
Carbo je sada 150 kn litra, isto kao i bud candy.
Carbo ima Xanthan gum u sebi i kada sam čuo da su isti proizvod, izbacio sam Candy. Iskreno, brzo sam ga počeo ponovno davat, ali po pola doze jednog i drugog!
Xanthan gum je jedan od najučinkovitijih izvora dijetalnih vlakna koji su dostupni. Može se koristiti kako bi se dodala tekstura hrani bez potrebe za glutenom i potpuno je netoksičan. Xanthan gum proizvodi se tijekom fermentacije šećera zbog Xanthomonas Campestris bakterijea, i to je biopolimer koji je strukturiran kao cluloza.