@beštija Sorry sto ovako upadam al trazim info o bio canni.. Mislio sam s AN preci na nju(posto su me od GHE brzo odgovorili), pa bi volio neki savjet iskustva,..Koristim led i potg h70 zemlju..
ja mislim da ti je hesi set najbolji kaj se tice setova dobijes sve sto treba netreba sa njim popravljat ph jednostavan je za upotrebu a odrašuje posao vise nego dobro
samo još fali zemlja i Canna FlushNa početku sam kikso...nisam znao da imaju veze sa monsantom pa sam počeo sa GHE(FloraDuo),još ovaj grow s tim završim a za sljedeći već čeka spremna CANNA(Terra)...već sam nabavio:Terra-Vega/FloresPogledajte prilog 258866 i Boost AcceleratorPogledajte prilog 258867,u pon mi još stiže:Rhizotonic,CannaZym i PK 13/14,a također planiram uzet i njihovu zemlju Canna Terra-professional,te Canna Flush za kraj.
to je dobar preparat tako reci,moze se koristiti tokom citavog grova,cisti supstrat tako reci i skida soli sa korena eto prosto tako da kazem.Ja planiram da ga ubacim u redovnu ishranu sa hesijem,znaci kad ide cista voda e onda da ga koristim.canazym
od fitoferta nista nisam snimio da je za cvece, uglavnom, voce,povrce i zitaricekoristio,zadovoljan
nabavio slavol 1l (zahvaljujucu starijim legama koji su slavol stavili ispred plantele) mene zanima nacin i kolicina prihrana naseg omiljenog cveta, na flajci nista ne pise koliko ima NPKZa cvece ti i ne treba druze..
slavol su bakterije to nije npk prehrana,ide 10ml na litar vodene pise koliko ima NPK