Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Gelato #33 - Advanced Seeds
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Saša443" data-source="post: 724067" data-attributes="member: 33426"><p>pa nema tu neke filozofije kad znamo da biljku mozemo uzgojiti i hidroponik(vodi),ali samo donji deo biljke je u voda a gornji hvata vazduh...</p><p>mora da taj lik sa autoflower.net ima veoma prozracan supstrat....</p><p>nego sumnjivo mi to da ide svaki dan prehrana,mozda neki busteri,aminokiseline,itd...</p><p>sto se tice dry spotova ja to zovem vazdusni djepovi i desava se kad zemlja presusi (sto mi se desilo puno puta) i onda ti zalijes sa puno vode ali ona samo projuri kroz zemlju i ne ovlazi je ujednaceno...zato se zaliva iz 2-3 puta kao sto kaze kolega [USER=70685]@Vutra Dzanki[/USER] a kad se zeznes i bas presusi moras i po 5-6 pota pomalo da bi je vratio u normalu..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saša443, post: 724067, member: 33426"] pa nema tu neke filozofije kad znamo da biljku mozemo uzgojiti i hidroponik(vodi),ali samo donji deo biljke je u voda a gornji hvata vazduh... mora da taj lik sa autoflower.net ima veoma prozracan supstrat.... nego sumnjivo mi to da ide svaki dan prehrana,mozda neki busteri,aminokiseline,itd... sto se tice dry spotova ja to zovem vazdusni djepovi i desava se kad zemlja presusi (sto mi se desilo puno puta) i onda ti zalijes sa puno vode ali ona samo projuri kroz zemlju i ne ovlazi je ujednaceno...zato se zaliva iz 2-3 puta kao sto kaze kolega [USER=70685]@Vutra Dzanki[/USER] a kad se zeznes i bas presusi moras i po 5-6 pota pomalo da bi je vratio u normalu.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Gelato #33 - Advanced Seeds
Bottom