Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kao nesto se poceo baviti fotkanjem pa se nedavno igrao sa makro... doduse nije pravi bez pravog makro stakla , al priblizio sam se kolko sam mogao
Cropana verzija (1990x1120) mi vise sjeda za wallpaper , ubacio sam logo al ima i bez , isto tako i full frame bez cropa (5239x3493).
Riđi i Milka, moji frendovi s pljuge . Totalno smo usklađeni, svaki dan na istom mjestu u isto vrijeme oni čekaju. I tako malo zobamo stari kruh, duvkamo, sikćemo jedni na druge i super nam je . Nema ptičije gripe, njih dvoje nit kišu nit kašlju .
Slikano prije par godina, nebo iznad Zagreba, valjda se dovoljno jasno vidi oblik na nebu, dal je neki znak, nemam pojma, ali fascinacija je i dalje prisutna.
@Stipe Pauk mi izgleda kao mala hodajuća pepeljara al' mislim da bi uspio i kao konobar u nekom Spider Caffè-u (hodajući švedski stol sa kavama i kroasanima) a ak dobi tu otkaz nek se javi na gradilište, treba šutu odvuć'...
Vraćao se iz dućana s vrećicom, šta tu nije jasno?
Trebao si ga uzet za kućnog ljubimca , nije problem vezica kad je šuplji...
Neću više, mog'o bi još puno