Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Valjda sam ju 15 minuta vadio iz bunara.... nece uc u kantu
Jel zna netko koja je to? Po guglu mislim da je "Smukulja"
....e da... pustena na slobodu, ziva i zdrava.
priroda okružuje moje cure sa svih strana, pa ima fotki od 150 m iznad njih, oko njih, ulaz, šume, ali sve je u njihovom dvoru, neke panorame ako budem mogao, vrcanje, jelenko, ježevi pod prozorom pred sexić...imam još masu fotki, no polako, danas sam bio po gljive, ne jestive nego sve lijepe i zanimljive, pao sam u nesvijest, izgubio mob u petak pa nema fotki danas, no gljiva ima od zlatnih, žarenih, zelenih, bijelih, ama sve boje...
Jedna od zanimljivijih fotki mi je zora koju sam čopio u samom prelazu, takva mi je situacija da sa dobrom panoramom bez efekata lupam mrak i dan, i posebno mi je zanimljiva ljubavna veza dva drveta različitih sorti, masa godina im je trebala da se tako dodirnu...
pusa
Stigle mi neke stvarcice iz Kambodie pa da se pohvalim
Crveni, bijeli i crni.
Iako mi crveni bas i nije tak crven kak sam ja mislio da ce bit
Mangosteen. Vec sam jeo to i odlicno je. Izgledom i velicinom unutra izgleda kao cesnjak. Na dodir je mekano kao banana (oguljena).
Okus nesto izmedju ananasa i mandarine. Dok se zvace je filing kao neka socnija banana iako bas nema okus banane
Vani je debela drvenasta kora.
I agava. Morao sam ic guglat da skuzim sto je tocno to. Jos je malo nezrela.
Okus i sve je jako slicno jabuci, al nije tak slatko. Vise kao nezrela kruska sa blagim okusom jabuke