hvala stipe, nisam smeo direktno da usmerim ventilator u vrhove jer mislim da je to prejako, pa sam ga priblizio i stavio iznad biljke, duva u tent pa se odbija u vrhove, vecina vrhova se sada njise na vetru kao klasje
ustvari kao klasje na sintetičkim drogama, jer imaju malo histerično kretanje
ovo za gnatove i kamilicu sam procitao ovde na forumu u temi o f.gnatovima, ne znam da li je istina ili ne, ali od kako sam utamanio ona 2-3 spomenuta u dnevniku i onda zalio kamilicom, mislim da sam u poslednjih mesec dana spazio samo tog jednog kog sam fotografisao pred linčovanje. promatram situaciju, pazim, pa valjda cu ovih mesec dana da izguram bez invazije zlikovaca.
ok, hvala bigeskalibur, onda cu tako. do sad sam ostavljao 24h jer su me pre tako savetovali, a ne zato sto sam nesto sam istripovao. ako ti sad kazes da ne treba, tema1 i stipe se ne bune onda cu rado to da prihvatim
. zbog toga sam i zalivao iz dva puta jer imam samo taj jedan sud od 5 litara, a 2.5l mi je nekako bilo malo za 18l pot na svakih 4-5 dana.
evo sad prvi put cujem od tebe da mi je panta mentor, koji panta i gde to mogu da vidim ko mi je mentor, daj mi neki link gde mogu da kontaktiram coveka ili bar da ga pratim sto ti kazes i tu se dosta nauči.
evo slike “odozdo”, slike novog polozaja ventilatora i jos par fotki...