Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
G#8 Auto Tangerine Dream (Barney’s Farm)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="disco rebel" data-source="post: 627787" data-attributes="member: 37721"><p>znači, ako sam dobro razumeo, kad grana kvrcne, ti ne skidas odmah cvetove, nego celu granu staviš u tu papirnu kesu ili kutiju od cipela? i onda u toj kesi okrećeš grane vrh na dno kese, a sa dna kese na vrh, znači ono klasika za 180 stepeni da tako kazem?</p><p></p><p>interesantno, probacu. pronasao sam papirne kese 30cm, do duše, moraću grane da seckam na tu dužinu.</p><p></p><p>ovaj put sam mislio da odsečem biljku na dnu gde ulazi u zemlju, skinem najveće listove i okrenem tako celu biljku naglavačke, pa dok ne počnu da kvrckaju grane kad ih, pri vrhu gde vise, savijem.</p><p></p><p>e sad zbunjen sam malo, ako neka grana kvrcne, a susedna ne, da li tu granu odmah da sečem i stavljam u papirne kese ili da cekam da sve grane kvrcnu, pa sve zajedno ili kako? jer onda ako je tako moram postepeno i u tegle kad odsecem cvetove sa grane. posle kese, cvetove u tegle, pa onda za par dana dodam drugu turu cvetova u istu teglu itd. to mi malo čudno zvuči, kad razmisljam ovako naglas.</p><p></p><p>tu negde pred tegle onda moram i da skinem “sugar leafs” kako mi to zovemo sad ne znam i malo da ošišam hedove, jer to sam pre radio pre nego sto sam stavljao grane da vise.</p><p></p><p>i to sto si spomenuo oko sabijanja cvetova je super, jer u poslednjem uzgoju se i nisu bas sabili ili barem ne koliko bih voleo. pa sam onda kad izvadim iz velike tegle par cvetova za pušenje, onako upaljačem pritisnem nugget, stavim u manju teglicu gde je stuff za konzumaciju i ostavim tu teglicu otvorenu da se hed osuši i da mogu lepo da ga mrvim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="disco rebel, post: 627787, member: 37721"] znači, ako sam dobro razumeo, kad grana kvrcne, ti ne skidas odmah cvetove, nego celu granu staviš u tu papirnu kesu ili kutiju od cipela? i onda u toj kesi okrećeš grane vrh na dno kese, a sa dna kese na vrh, znači ono klasika za 180 stepeni da tako kazem? interesantno, probacu. pronasao sam papirne kese 30cm, do duše, moraću grane da seckam na tu dužinu. ovaj put sam mislio da odsečem biljku na dnu gde ulazi u zemlju, skinem najveće listove i okrenem tako celu biljku naglavačke, pa dok ne počnu da kvrckaju grane kad ih, pri vrhu gde vise, savijem. e sad zbunjen sam malo, ako neka grana kvrcne, a susedna ne, da li tu granu odmah da sečem i stavljam u papirne kese ili da cekam da sve grane kvrcnu, pa sve zajedno ili kako? jer onda ako je tako moram postepeno i u tegle kad odsecem cvetove sa grane. posle kese, cvetove u tegle, pa onda za par dana dodam drugu turu cvetova u istu teglu itd. to mi malo čudno zvuči, kad razmisljam ovako naglas. tu negde pred tegle onda moram i da skinem “sugar leafs” kako mi to zovemo sad ne znam i malo da ošišam hedove, jer to sam pre radio pre nego sto sam stavljao grane da vise. i to sto si spomenuo oko sabijanja cvetova je super, jer u poslednjem uzgoju se i nisu bas sabili ili barem ne koliko bih voleo. pa sam onda kad izvadim iz velike tegle par cvetova za pušenje, onako upaljačem pritisnem nugget, stavim u manju teglicu gde je stuff za konzumaciju i ostavim tu teglicu otvorenu da se hed osuši i da mogu lepo da ga mrvim. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
G#8 Auto Tangerine Dream (Barney’s Farm)
Bottom