Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
G#8 Auto Tangerine Dream (Barney’s Farm)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="disco rebel" data-source="post: 627778" data-attributes="member: 37721"><p>prošao je i taj vikend, još uvek nisam odradio harvest, gledam trihome, još uvek ne vidim da su krenuli da tamne, tako da nastavljam. sad je većina bela kao mleko, zalivam danas, pa će valjda do vikenda da dodje vreme i za žetvu.</p><p></p><p>do sada sam uvek radio “wet trimming” i uglavnom uvek mi se dešavalo da presušim stuff, tako da sam se odlucio da ovaj put odradim “dry trimming”. gledam po internetu raznorazna uputstva, kako, šta, koliko itd. odgledao sam i neke video snimke. princip mi je manje-više jasan. uglavnom se pominje oko nedelju dana da grane vise, pa ćemo videti kako stvari stoje.</p><p></p><p>prošli put kad sam radio “wet trimming” rekli su mi oko nedelju dana. treći dan ujutru pogledam stuff, mislim se ovo već može u tegle, ali kao hajde neka ga verovatno nisam u pravu. isti taj dan uveče pogledam, kad ono suvo ubija. nikad se hedovi nisu oporavili u teglama.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="disco rebel, post: 627778, member: 37721"] prošao je i taj vikend, još uvek nisam odradio harvest, gledam trihome, još uvek ne vidim da su krenuli da tamne, tako da nastavljam. sad je većina bela kao mleko, zalivam danas, pa će valjda do vikenda da dodje vreme i za žetvu. do sada sam uvek radio “wet trimming” i uglavnom uvek mi se dešavalo da presušim stuff, tako da sam se odlucio da ovaj put odradim “dry trimming”. gledam po internetu raznorazna uputstva, kako, šta, koliko itd. odgledao sam i neke video snimke. princip mi je manje-više jasan. uglavnom se pominje oko nedelju dana da grane vise, pa ćemo videti kako stvari stoje. prošli put kad sam radio “wet trimming” rekli su mi oko nedelju dana. treći dan ujutru pogledam stuff, mislim se ovo već može u tegle, ali kao hajde neka ga verovatno nisam u pravu. isti taj dan uveče pogledam, kad ono suvo ubija. nikad se hedovi nisu oporavili u teglama. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
G#8 Auto Tangerine Dream (Barney’s Farm)
Bottom