Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
G#7 Auto Think Different (Dutch Passion)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="disco rebel" data-source="post: 596959" data-attributes="member: 37721"><p>da, sledeći grow ću definitivno da probam drugačije...</p><p></p><p>evo ulazim u polako u poslednjih 40tak dana. biljke su 60-65 dana stare, izgledaju dosta jako, lišće izgleda dosta dobro, a cvetovi će nadam se sad da se popune.</p><p></p><p>imam malo problema sa visinom, imam par tornjeva koji su na 30tak cm od hansa, a trebalo bi da su na 40-45, ako sam dobro shvatio. nemam vise prostora da manipulišem, niti mi se vade sad prednje 2 biljke, kako bih nekako malo spustio te tornjeve. ne znam da li da se kockam sad i ostavim kako je jos mesec dana, sta vi mislite?</p><p></p><p>hranim po hesijevom rasporedu, kompleks za cvetanje, supervit i power zyme. par puta sam ubacio i skoro celu dozu fosfora, a danas prvi put i punu dozu ong crvenog boostera.</p><p></p><p>već polako bacam oko na sledeći grow, bio sam na sajmu, barneys farm su me odusevili majicom malana bomb i nekim voucherima, pa sam u fazonu da za sledeci grow uzmem ili malana bomb ili tangerine dream. imam jos vremena, nadam se za pocetak da ce sve biti ok sa ovim uzgojem.</p><p></p><p>evo par fotki koje sam danas okinuo....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="disco rebel, post: 596959, member: 37721"] da, sledeći grow ću definitivno da probam drugačije... evo ulazim u polako u poslednjih 40tak dana. biljke su 60-65 dana stare, izgledaju dosta jako, lišće izgleda dosta dobro, a cvetovi će nadam se sad da se popune. imam malo problema sa visinom, imam par tornjeva koji su na 30tak cm od hansa, a trebalo bi da su na 40-45, ako sam dobro shvatio. nemam vise prostora da manipulišem, niti mi se vade sad prednje 2 biljke, kako bih nekako malo spustio te tornjeve. ne znam da li da se kockam sad i ostavim kako je jos mesec dana, sta vi mislite? hranim po hesijevom rasporedu, kompleks za cvetanje, supervit i power zyme. par puta sam ubacio i skoro celu dozu fosfora, a danas prvi put i punu dozu ong crvenog boostera. već polako bacam oko na sledeći grow, bio sam na sajmu, barneys farm su me odusevili majicom malana bomb i nekim voucherima, pa sam u fazonu da za sledeci grow uzmem ili malana bomb ili tangerine dream. imam jos vremena, nadam se za pocetak da ce sve biti ok sa ovim uzgojem. evo par fotki koje sam danas okinuo.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
G#7 Auto Think Different (Dutch Passion)
Bottom