Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Frisian Dew / Dutch Passion Flowering by irieman
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="irieman" data-source="post: 794985" data-attributes="member: 33704"><p>Zdravo živo drugari, </p><p>vreme je da se javim ponovo. </p><p></p><p>Polako se zalećemo u najinteresantniju fazu. Tu smo negde u trećoj nedelji cvetanja i biljka se skroz dobro oporavila posle one suše. </p><p>Dva puta nedeljno ide zalivanje 5 do 6 litara vode, a što se hrane tiče poslednje zalivanje sam umutio BioGrow 1ml, BioBloom 2ml, Topmax 1ml po litri, plus 2ml CalMag-a na dva dodatna litra tečnosti. </p><p></p><p>Nervira me pomalo što nisu ujednačene grane kako sam hteo. </p><p>Odustao sam definitivno od super crop-a na kraju, jer ne želim više da maltretiram biljku. Neka je nek' tera ovako. </p><p>Tu i tamo čupnem i rasporedim po koji fan list, malo dotežem vrhove, i tako ćemo do samog kraja. </p><p></p><p>Panel je na 95%, temperature poslednjih dana idealne - od 22 - 26 stepeni, vlaga varira između 45 i 60%. </p><p></p><p>Evo koja sličica pa se vidimo. Stejhaj</p><p></p><p>[ATTACH=full]515109[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]515111[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]515110[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]515112[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="irieman, post: 794985, member: 33704"] Zdravo živo drugari, vreme je da se javim ponovo. Polako se zalećemo u najinteresantniju fazu. Tu smo negde u trećoj nedelji cvetanja i biljka se skroz dobro oporavila posle one suše. Dva puta nedeljno ide zalivanje 5 do 6 litara vode, a što se hrane tiče poslednje zalivanje sam umutio BioGrow 1ml, BioBloom 2ml, Topmax 1ml po litri, plus 2ml CalMag-a na dva dodatna litra tečnosti. Nervira me pomalo što nisu ujednačene grane kako sam hteo. Odustao sam definitivno od super crop-a na kraju, jer ne želim više da maltretiram biljku. Neka je nek' tera ovako. Tu i tamo čupnem i rasporedim po koji fan list, malo dotežem vrhove, i tako ćemo do samog kraja. Panel je na 95%, temperature poslednjih dana idealne - od 22 - 26 stepeni, vlaga varira između 45 i 60%. Evo koja sličica pa se vidimo. Stejhaj [ATTACH type="full"]515109[/ATTACH] [ATTACH type="full"]515111[/ATTACH] [ATTACH type="full"]515110[/ATTACH] [ATTACH type="full"]515112[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Frisian Dew / Dutch Passion Flowering by irieman
Bottom