Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ilija20148" data-source="post: 787908" data-attributes="member: 85311"><p>Sa bracom sedim buksne kruze danima</p><p>Ovde nikog nista bas ne zanima</p><p>Leto stize temperatura varira</p><p>Tu u kraju sa bracom blejim satima</p><p>Topovi kruze ribe nam dobacuju </p><p>Snimio sam pesmu al sam snimio i raciju</p><p>Rime sada bacam sedim na klupi </p><p>Ovde svaka druga hoce da se lupi</p><p>Neki debili brate hoce frku </p><p>Ali lagano mi smo tu na uglu </p><p>Neceno frku kod nas je laganica</p><p>Samo bude tesno kad izadju iz dzipa</p><p>Ispusili smo sve uvatili nas za djoku</p><p>Otiso do steka zapalio sam stotku</p><p>Dosao sam kuci upalio nesto da me vozi</p><p>Jer od uvek sam na lakoj drozi </p><p>Zvana je marija i svi je vole</p><p>Neke ribe zbog nje idu dole</p><p>Ali ja braze nisam taj tip </p><p>Kada uhvatim se mikrofona izleti hit</p><p>Sada klimaj glavu iz ovaj bit </p><p>Jer pesmu pisem za bracu iz kraja</p><p>Micubisi hvata ne za jaja</p><p>Znam da me slusaju zato ovo bacam</p><p>Svaki put kad oh vidin shit moram bacim</p><p>Al posle se po to vratim </p><p>Pa mi nije neko cimanje </p><p>Najveci problem je kad se nema rivanje</p><p>Ali to redak slucaj jer zasadio sam travu </p><p>Od uvek imao sam to u planu </p><p>Da pusim svoje hedove u dalnu </p><p>Zandari kad nas vise uvek braze stanu </p><p>Srivao sam se pa ne znam sta bacam </p><p>Skontao sam na sve isto se vracam </p><p>Ali sta cu kad u borci tako je</p><p>Ne stajmp dok ne ispusimo sve</p><p>Idem da bacim se u stond</p><p>Zato sada od brata ide poz</p><p>Dobri sa budete i kevu da slusate</p><p>Da posle ne bi bilo lupanje</p><p>Voli porodicu oca i majku</p><p>Batalite hemiju okrenite se majku </p><p>Bacajte rime i pisite pesme</p><p>U uvek budite svesno gde ste</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilija20148, post: 787908, member: 85311"] Sa bracom sedim buksne kruze danima Ovde nikog nista bas ne zanima Leto stize temperatura varira Tu u kraju sa bracom blejim satima Topovi kruze ribe nam dobacuju Snimio sam pesmu al sam snimio i raciju Rime sada bacam sedim na klupi Ovde svaka druga hoce da se lupi Neki debili brate hoce frku Ali lagano mi smo tu na uglu Neceno frku kod nas je laganica Samo bude tesno kad izadju iz dzipa Ispusili smo sve uvatili nas za djoku Otiso do steka zapalio sam stotku Dosao sam kuci upalio nesto da me vozi Jer od uvek sam na lakoj drozi Zvana je marija i svi je vole Neke ribe zbog nje idu dole Ali ja braze nisam taj tip Kada uhvatim se mikrofona izleti hit Sada klimaj glavu iz ovaj bit Jer pesmu pisem za bracu iz kraja Micubisi hvata ne za jaja Znam da me slusaju zato ovo bacam Svaki put kad oh vidin shit moram bacim Al posle se po to vratim Pa mi nije neko cimanje Najveci problem je kad se nema rivanje Ali to redak slucaj jer zasadio sam travu Od uvek imao sam to u planu Da pusim svoje hedove u dalnu Zandari kad nas vise uvek braze stanu Srivao sam se pa ne znam sta bacam Skontao sam na sve isto se vracam Ali sta cu kad u borci tako je Ne stajmp dok ne ispusimo sve Idem da bacim se u stond Zato sada od brata ide poz Dobri sa budete i kevu da slusate Da posle ne bi bilo lupanje Voli porodicu oca i majku Batalite hemiju okrenite se majku Bacajte rime i pisite pesme U uvek budite svesno gde ste [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom