Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="AkiFreestyler" data-source="post: 733525" data-attributes="member: 76541"><p>Nije next level jer ja igricu sam prošo nisi svestan ko je došo,</p><p>I šta god da kažeš opet vratim te nazad u prošlost.</p><p>Znam šta pričam a kod tebe je priča uvek ista,</p><p>Neće te ovo u životu neće te ništa.</p><p>Mogu da te učim ovo daću ti top 5 tips and tricks,</p><p>Al' propali bot neće skontati jer sedi kući,drka ***** i ispred kompa jede čips.</p><p>Sve što si reko veliko je sranje,</p><p>Al' daću tebi štap za pecanje da upecaš znanje.</p><p>Nisi svestan i ne znaš ovo,</p><p>Ja pobedu nosim svakim napisanim slovom.</p><p>Svaka čast liče dobra ti kultura,</p><p>Kako na kulturan način reći da ti kitu u usta guram.</p><p>Rime ne bih da ti diram jer su i onako jadne,</p><p>Tolko mali mozak ne može ništa bolje na pamet da ti padne.</p><p>Lik kao ti ne može šamare da deli,</p><p>Jer ti svaki deo tela u groblje sada selim.</p><p>Neka dođe organizacija ko god hoće da pregleda,</p><p>Da na mojoj sahrani u grobu biće najveća legenda.</p><p>Al' i kada budem bio mrtav i dalje ići ću napred,</p><p>Ako hoćeš mogu opet da te vratim u prvi razred.</p><p>Svrha tvog života je i onako bezvezna,</p><p>Još nisi naučio kako se pravilno piše ne zna.</p><p>Ne možeš i nećeš nikad nikom jebati mater,</p><p>A za odnos s tvojom ljudi čekaju na šalter.</p><p>Vidim da si željan keve prozivaš i tako kališ bes,</p><p>Jer je tvoja tolka kurva da joj ćale plaća seks.</p><p>Ne možeš mi izbrisati ime jer sam uvek spreman da progovorim,</p><p>Al tvoje ime stvarno sve mi sada govori.</p><p>I ne znam šta takvi likovi poput tebe očekuju,</p><p>Matori daj respekt ako želiš da te respektuju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AkiFreestyler, post: 733525, member: 76541"] Nije next level jer ja igricu sam prošo nisi svestan ko je došo, I šta god da kažeš opet vratim te nazad u prošlost. Znam šta pričam a kod tebe je priča uvek ista, Neće te ovo u životu neće te ništa. Mogu da te učim ovo daću ti top 5 tips and tricks, Al' propali bot neće skontati jer sedi kući,drka ***** i ispred kompa jede čips. Sve što si reko veliko je sranje, Al' daću tebi štap za pecanje da upecaš znanje. Nisi svestan i ne znaš ovo, Ja pobedu nosim svakim napisanim slovom. Svaka čast liče dobra ti kultura, Kako na kulturan način reći da ti kitu u usta guram. Rime ne bih da ti diram jer su i onako jadne, Tolko mali mozak ne može ništa bolje na pamet da ti padne. Lik kao ti ne može šamare da deli, Jer ti svaki deo tela u groblje sada selim. Neka dođe organizacija ko god hoće da pregleda, Da na mojoj sahrani u grobu biće najveća legenda. Al' i kada budem bio mrtav i dalje ići ću napred, Ako hoćeš mogu opet da te vratim u prvi razred. Svrha tvog života je i onako bezvezna, Još nisi naučio kako se pravilno piše ne zna. Ne možeš i nećeš nikad nikom jebati mater, A za odnos s tvojom ljudi čekaju na šalter. Vidim da si željan keve prozivaš i tako kališ bes, Jer je tvoja tolka kurva da joj ćale plaća seks. Ne možeš mi izbrisati ime jer sam uvek spreman da progovorim, Al tvoje ime stvarno sve mi sada govori. I ne znam šta takvi likovi poput tebe očekuju, Matori daj respekt ako želiš da te respektuju. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom