Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 733502" data-attributes="member: 63993"><p>Znaci next level klinjo hoce vrijedat se</p><p>nezna ni sta prica stoga moze ***** se</p><p>ne postoji pat za tebe moj jarane</p><p>ne postoji ni pobjeda umisljeni sabane</p><p>ego ti je visok bolje idi pecaj sarane</p><p>ako samnom nastavis vutra org ti dolazi na sahrane</p><p>ako stvarno zelis ja mogu ***** mamare</p><p>al nije mi do psovki vjeruj imam ih na kamare</p><p>ja sam kulturan lik al mogu djelit samare</p><p>moje rime u betonu te zavare</p><p>i lose slazes rijeci rime su ti slabije</p><p>neznas slog uparit stoga te moj sabije</p><p>i izvije pa savije i na kraju ubije</p><p>pred svima od tebe napravim oci kurije</p><p>e moj kurire mekani krompir pire</p><p>takvi kao ti ja vam izbrisem ime</p><p>znam cure ti sline kad cujes ove panceve</p><p>vracam te u proslost gdje su jos nosili maceve</p><p>dobijes me preko ekrana malo kurrcaaa</p><p>glava ti je potopljena poput gnjurca</p><p>od sramote jer se brukas bez imalo respekta</p><p>niko ne zna tko si ti brijes da si desetka</p><p>al si slaba dvojka onako ispod pulta</p><p>ja sam samo realan pa laznjake isutam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 733502, member: 63993"] Znaci next level klinjo hoce vrijedat se nezna ni sta prica stoga moze ***** se ne postoji pat za tebe moj jarane ne postoji ni pobjeda umisljeni sabane ego ti je visok bolje idi pecaj sarane ako samnom nastavis vutra org ti dolazi na sahrane ako stvarno zelis ja mogu ***** mamare al nije mi do psovki vjeruj imam ih na kamare ja sam kulturan lik al mogu djelit samare moje rime u betonu te zavare i lose slazes rijeci rime su ti slabije neznas slog uparit stoga te moj sabije i izvije pa savije i na kraju ubije pred svima od tebe napravim oci kurije e moj kurire mekani krompir pire takvi kao ti ja vam izbrisem ime znam cure ti sline kad cujes ove panceve vracam te u proslost gdje su jos nosili maceve dobijes me preko ekrana malo kurrcaaa glava ti je potopljena poput gnjurca od sramote jer se brukas bez imalo respekta niko ne zna tko si ti brijes da si desetka al si slaba dvojka onako ispod pulta ja sam samo realan pa laznjake isutam [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom