Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Immortal Bitch" data-source="post: 733045" data-attributes="member: 63993"><p>AkyFreestyleru samoprozvani reperu</p><p>kazes nema rima na vidiku</p><p>dovezem ti ih u sleperu</p><p>moje rime tvoju prljavstinu istinski operu</p><p>poslje ovog sranja odvedem te care i na skupu operu</p><p>kazes samo lazne price</p><p>kruze ovim forumom</p><p>pitaj ovaj forum druze</p><p>owerdosa mnogi kuze</p><p>dodi kod mene da te naucim polijevat</p><p>zapalit cemo masnu lagano do trasu zijevat</p><p>imam sve te hedove sative i indike</p><p>reci koju sortu oces da te danas izbije</p><p>kod mene se nekad jebeno i popije</p><p>rokamo rakije pa poslije igramo cakije</p><p>nekad ljepimo slikice vadimo te iglice</p><p>ako volis ovo igrat mi smo zajebane igrice</p><p>onaj lik capi je od dva dima savijen</p><p>meni treba dvaest grama da budem izbijen</p><p>a kad ne ide tako onda nauljim te frule</p><p>vadim šater sa tanjura koji se danima kjura</p><p>sam sebi sam snjura tebi sam jebena ura</p><p>nosim kao bura ova sranja odletis ti na uran</p><p>ili potones u bunar jer proklet si za kruha</p><p>licinke drobim patikom naleti i koja buha</p><p>stoga akyfreestyleru imaj malo respekta</p><p>ima ovdje glava iz kojih vadis komade metka</p><p>neznam dali da krenem opet ispocetka</p><p>ne vrijedam brate pukla me desetka</p><p>procito sam rime i zasvrbila me ruka</p><p>prsti sami krenili jer vise mi je muka</p><p>od danasnjih repera ostane samo bruka</p><p>niko nema za kruha bijeli ko da su</p><p>vidjeli duha ili je wuhan?</p><p>de koji ku...ac treba mi duhan</p><p>sora me berry mozak mi skuhan</p><p>plan mi je utkan kako da usutkam</p><p>svaku fejkaru brate dok prstima puckam</p><p>ajde aky sad moram da palim</p><p>ako zelis taj war tek krecem da zarim</p><p>ovu igru ja jebeno garim</p><p>konstantno varim umove kvarim</p><p>ako umrem ja sutra</p><p>nemam za cime da zalim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Immortal Bitch, post: 733045, member: 63993"] AkyFreestyleru samoprozvani reperu kazes nema rima na vidiku dovezem ti ih u sleperu moje rime tvoju prljavstinu istinski operu poslje ovog sranja odvedem te care i na skupu operu kazes samo lazne price kruze ovim forumom pitaj ovaj forum druze owerdosa mnogi kuze dodi kod mene da te naucim polijevat zapalit cemo masnu lagano do trasu zijevat imam sve te hedove sative i indike reci koju sortu oces da te danas izbije kod mene se nekad jebeno i popije rokamo rakije pa poslije igramo cakije nekad ljepimo slikice vadimo te iglice ako volis ovo igrat mi smo zajebane igrice onaj lik capi je od dva dima savijen meni treba dvaest grama da budem izbijen a kad ne ide tako onda nauljim te frule vadim šater sa tanjura koji se danima kjura sam sebi sam snjura tebi sam jebena ura nosim kao bura ova sranja odletis ti na uran ili potones u bunar jer proklet si za kruha licinke drobim patikom naleti i koja buha stoga akyfreestyleru imaj malo respekta ima ovdje glava iz kojih vadis komade metka neznam dali da krenem opet ispocetka ne vrijedam brate pukla me desetka procito sam rime i zasvrbila me ruka prsti sami krenili jer vise mi je muka od danasnjih repera ostane samo bruka niko nema za kruha bijeli ko da su vidjeli duha ili je wuhan? de koji ku...ac treba mi duhan sora me berry mozak mi skuhan plan mi je utkan kako da usutkam svaku fejkaru brate dok prstima puckam ajde aky sad moram da palim ako zelis taj war tek krecem da zarim ovu igru ja jebeno garim konstantno varim umove kvarim ako umrem ja sutra nemam za cime da zalim [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom