Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mimi nijordžu" data-source="post: 730031" data-attributes="member: 76338"><p>cujem hejtere po kraju </p><p>kako na mene laju </p><p>a kad im prijem odma zovu mamu</p><p>opustena likusa samo pozitiva</p><p>ja sam bar original </p><p>nisam napucana barbika </p><p>ja sam samo opustena </p><p>nisam agresiva</p><p>al kad bracu diras </p><p>bolje ne ne rviraj </p><p>sve devojke su fensi </p><p>samo ja sam u tresi</p><p>kad mi kazu da sam kosa samo im se smesim</p><p></p><p>fura se patika ne fura se matika niti romantika </p><p>to je moj zon</p><p>ako hoces shvati ga </p><p>evo ja rep neki da bacim </p><p>ti znas koliko mi znaci </p><p>ako nas razumes evo jednu baci</p><p>svi smo mi ovde ortaci</p><p>mi nismo neki manijaci</p><p>la vita e bella </p><p>ma mi nismo deca </p><p>vise puta u skoli dobila sam keca</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mimi nijordžu, post: 730031, member: 76338"] cujem hejtere po kraju kako na mene laju a kad im prijem odma zovu mamu opustena likusa samo pozitiva ja sam bar original nisam napucana barbika ja sam samo opustena nisam agresiva al kad bracu diras bolje ne ne rviraj sve devojke su fensi samo ja sam u tresi kad mi kazu da sam kosa samo im se smesim fura se patika ne fura se matika niti romantika to je moj zon ako hoces shvati ga evo ja rep neki da bacim ti znas koliko mi znaci ako nas razumes evo jednu baci svi smo mi ovde ortaci mi nismo neki manijaci la vita e bella ma mi nismo deca vise puta u skoli dobila sam keca [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom