Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MNE MASTER" data-source="post: 716523" data-attributes="member: 75757"><p>ovo je pjesma bez refrena i spota </p><p>ja reper bez para i brzih kola </p><p>ali ipak ovaj ritam je bas bomba</p><p>ova pjesma bas voza </p><p>brate kidam slusaj flow-a</p><p>ejj</p><p></p><p>dvajes dvajes jedan ova godina je moja </p><p>dosao na scenu pozdravite rep heroja</p><p>vise nije sve tako crno ima mnogo boja </p><p>mene sad gotivi cak i riba tvoja </p><p>da bih dosao do vrha treba mnogo rada znoja </p><p>prva pjesma a vec ih hvata paranoja</p><p></p><p>da rep se ne slusa to odavno sam shvatio </p><p>ali ipak ovaj beat sam rimama pozlatio</p><p>da nece imat preglede sam prihvatio</p><p>prva pjesma a vas standar sam nadmasio </p><p></p><p>daj malo basa da se poigramo </p><p>da ove repere nadigramo </p><p>propali ste aj da vas deponiramo</p><p>mi publiku fasciniramo</p><p>sve prije vas isplaniramo</p><p>sve isceniramo</p><p>nikad ne apstiniramo </p><p>celu scenu miniramo</p><p>svaki beat izdominiramooo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MNE MASTER, post: 716523, member: 75757"] ovo je pjesma bez refrena i spota ja reper bez para i brzih kola ali ipak ovaj ritam je bas bomba ova pjesma bas voza brate kidam slusaj flow-a ejj dvajes dvajes jedan ova godina je moja dosao na scenu pozdravite rep heroja vise nije sve tako crno ima mnogo boja mene sad gotivi cak i riba tvoja da bih dosao do vrha treba mnogo rada znoja prva pjesma a vec ih hvata paranoja da rep se ne slusa to odavno sam shvatio ali ipak ovaj beat sam rimama pozlatio da nece imat preglede sam prihvatio prva pjesma a vas standar sam nadmasio daj malo basa da se poigramo da ove repere nadigramo propali ste aj da vas deponiramo mi publiku fasciniramo sve prije vas isplaniramo sve isceniramo nikad ne apstiniramo celu scenu miniramo svaki beat izdominiramooo [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom