Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tupak" data-source="post: 716294" data-attributes="member: 75747"><p>Na vutra org,svi bacaju fri</p><p>uleti na matru brate i budi s nama ti</p><p>priča uvek ful,sad me jebe zulj na gilji sto sam stvorio,</p><p>jebeš brate to za pičku nikad nisam molio, rolam trećeg topa</p><p>ovaj priča bez dopa,uvek stori roka,nisam iz bloka</p><p>tu sam sa ćoska, necu da kažem koji</p><p>da me ne navataju moji....</p><p>ortaci,ludaci , manijaci i pijanci</p><p>stoka, ludak ko avdulj </p><p>znaći brate LOKA</p><p>puna stotka,se roka, mnogo vurta jaka</p><p>pukla oba oka,</p><p>od brate skanka</p><p>nikad teska droga uvek brate laka</p><p>Jaka, mogo čill prica,nisam iz kafića nego iz parkića</p><p>Samo vuja nikad brate slidža, uvek sportska priča</p><p>čiča miča brate jos nije gotova priča</p><p>Ne staje fridža, čadi se džidža </p><p>crn sam ko nindža, </p><p>iskačem iz mraka</p><p>sa par ludaka,mojih ortaka</p><p>da ne kažem brata, nista me ne gledaj nego skidaj </p><p>ćega,sesta ti je Mega, roko sam je dok je bilo snega</p><p>to je prica lepa, zbog paketa , koji mi ne smeta </p><p>produvao sam prošlog leta i nije mi seta</p><p>sada bacam fri uz malo boom bap-a</p><p>odo da završim novi ketpa</p><p>jebeš brate lepak, momenat je redak da...</p><p>dobar fri sam bacio,</p><p>matru sam rasatvio, spravice sam pravio</p><p>istu sam zavario, sada palim Yo</p><p>buraz znači to je to</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tupak, post: 716294, member: 75747"] Na vutra org,svi bacaju fri uleti na matru brate i budi s nama ti priča uvek ful,sad me jebe zulj na gilji sto sam stvorio, jebeš brate to za pičku nikad nisam molio, rolam trećeg topa ovaj priča bez dopa,uvek stori roka,nisam iz bloka tu sam sa ćoska, necu da kažem koji da me ne navataju moji.... ortaci,ludaci , manijaci i pijanci stoka, ludak ko avdulj znaći brate LOKA puna stotka,se roka, mnogo vurta jaka pukla oba oka, od brate skanka nikad teska droga uvek brate laka Jaka, mogo čill prica,nisam iz kafića nego iz parkića Samo vuja nikad brate slidža, uvek sportska priča čiča miča brate jos nije gotova priča Ne staje fridža, čadi se džidža crn sam ko nindža, iskačem iz mraka sa par ludaka,mojih ortaka da ne kažem brata, nista me ne gledaj nego skidaj ćega,sesta ti je Mega, roko sam je dok je bilo snega to je prica lepa, zbog paketa , koji mi ne smeta produvao sam prošlog leta i nije mi seta sada bacam fri uz malo boom bap-a odo da završim novi ketpa jebeš brate lepak, momenat je redak da... dobar fri sam bacio, matru sam rasatvio, spravice sam pravio istu sam zavario, sada palim Yo buraz znači to je to [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom