Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="marko42o" data-source="post: 503747" data-attributes="member: 51274"><p>dostavljam te linije, </p><p>konkurencija di mi je, </p><p>uz dobar dim je atmnosfera opustenija.</p><p>imam prevelik stvaralacki opus,</p><p> a ti si kvalitetan ko seljacki abortus.</p><p>dolazim sa zapadne strane </p><p>bez i jedne mane di su kurve dame. </p><p>da me nema mrtvozornici bi ostali bez posla,</p><p> zato na svakoj zornici stalan gost sam,</p><p> nikad nije dosta</p><p>pancevi su mi labilni, ko i jebena psiha</p><p>nakon odrađena dva tri stiha međusobno postaju kontra diktorni, kontra tvojoj doktrini.</p><p>sad sa majka mi se skini, da vidis kak se na pravog mc-ja slini.</p><p>rasparam te utrobe ko carinici putne torbe, vjecne borbe, vjecno dole, svjez ko bizzo gad i mladi stole</p><p>ispred svog sam vremena, rep zamnom kaska, </p><p>nisi upozno moje pravo lice sve je bila maska, franz kafka, </p><p>dozivis preobrazbu, zagrebem ti u dno duse i napravim velku bradzu, </p><p>sad za kaznu sjedi jedan,</p><p> imas jos dalek put, jadan bjedan zabrio si da imas krivu put. </p><p>ja sam orgazam za curice, koje vriste tvoje ime i</p><p> nije bitno di si vec s kime, slazem te rime tak da saljem sunce na eskime,</p><p> zovi novinare da ovaj smak svijeta snime</p><p>ja sam 100 milijuna kuna na bankovnom racunu, </p><p>ja sam ne identificirano tijelo u jarunu,</p><p>za dopere ja sam nabreknuta vena, </p><p>za ljude zeljne puknuta metka ja sam siva mrena,</p><p> za ljude zeljne dobrog stiva- 187sjena</p><p></p><p>☺</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marko42o, post: 503747, member: 51274"] dostavljam te linije, konkurencija di mi je, uz dobar dim je atmnosfera opustenija. imam prevelik stvaralacki opus, a ti si kvalitetan ko seljacki abortus. dolazim sa zapadne strane bez i jedne mane di su kurve dame. da me nema mrtvozornici bi ostali bez posla, zato na svakoj zornici stalan gost sam, nikad nije dosta pancevi su mi labilni, ko i jebena psiha nakon odrađena dva tri stiha međusobno postaju kontra diktorni, kontra tvojoj doktrini. sad sa majka mi se skini, da vidis kak se na pravog mc-ja slini. rasparam te utrobe ko carinici putne torbe, vjecne borbe, vjecno dole, svjez ko bizzo gad i mladi stole ispred svog sam vremena, rep zamnom kaska, nisi upozno moje pravo lice sve je bila maska, franz kafka, dozivis preobrazbu, zagrebem ti u dno duse i napravim velku bradzu, sad za kaznu sjedi jedan, imas jos dalek put, jadan bjedan zabrio si da imas krivu put. ja sam orgazam za curice, koje vriste tvoje ime i nije bitno di si vec s kime, slazem te rime tak da saljem sunce na eskime, zovi novinare da ovaj smak svijeta snime ja sam 100 milijuna kuna na bankovnom racunu, ja sam ne identificirano tijelo u jarunu, za dopere ja sam nabreknuta vena, za ljude zeljne puknuta metka ja sam siva mrena, za ljude zeljne dobrog stiva- 187sjena ☺ [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom