Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="publicenemy" data-source="post: 440058" data-attributes="member: 7818"><p>Evo puštam i ja matru neku</p><p>pa ću bacit freestayle</p><p>dok pušim pljugu petu</p><p>malo sam pretjerao</p><p>ali takav je život u getu</p><p>od 7 ujutro na nogama </p><p>jer pali se mrak </p><p>nakon pola čuke pljuga se rolala</p><p>da po svoje ne dođe vrag</p><p>život je težak</p><p>bez pljuge još i teži</p><p>neću biti seljak</p><p>pa iz grada bježim</p><p>nitko ne zna di sam</p><p>dok ja na plaži ležim</p><p>hlad mi radi Acapulco Gold</p><p>od dva metra</p><p>potpuno gol pušim pljugu</p><p>od dva metra</p><p>nema nikog na plaži</p><p>pa nikom ne smeta</p><p>život je draži kad smo samo</p><p>ja sunce more i vjetar</p><p>pa razvijam jedra brzina peta</p><p>napravit ću krug oko svijeta</p><p>i popušit svu vutru planeta!</p><p></p><p>Peaceout!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="publicenemy, post: 440058, member: 7818"] Evo puštam i ja matru neku pa ću bacit freestayle dok pušim pljugu petu malo sam pretjerao ali takav je život u getu od 7 ujutro na nogama jer pali se mrak nakon pola čuke pljuga se rolala da po svoje ne dođe vrag život je težak bez pljuge još i teži neću biti seljak pa iz grada bježim nitko ne zna di sam dok ja na plaži ležim hlad mi radi Acapulco Gold od dva metra potpuno gol pušim pljugu od dva metra nema nikog na plaži pa nikom ne smeta život je draži kad smo samo ja sunce more i vjetar pa razvijam jedra brzina peta napravit ću krug oko svijeta i popušit svu vutru planeta! Peaceout! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom