Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mihilow" data-source="post: 159184" data-attributes="member: 23177"><p>nasa buxna gori doveka od vozdovca do blokova </p><p>reci kome da prosledim sranje sto s nogu obara </p><p>bit okovan vodi nas preko mostova </p><p>svaki vers nam je otrovan obaram sranje iz korena kad idu protiv nas</p><p>a ti ?a ti ?ti nisi mi do kolena stisaj se na momenat</p><p>promena koju donosim je pobeda </p><p>za rep koji godinama vec stondira dok ceka bolji dan</p><p>ovo je sranje koje reko koga ostavlja ravnodusnim</p><p>ja ne bi bio ja kad bi mogo samo da produzim</p><p>da popustim dok svet u ku*ac odlazi</p><p>nas blant gori dugo ako hejtujes mozes da nam ga popusis </p><p>hahaha kapis ? da vi nikad nebiste opstali 10 godina ko mi</p><p>pa reci kome treba CD kad nema scene </p><p>publika samo sere pa se pitate rep gde je ?slusaj</p><p>oces da rolas s nama nasa sprava ziva vatra je </p><p>przenje svakog dana ,zivot je siv ali moj je purple haze :2flip:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihilow, post: 159184, member: 23177"] nasa buxna gori doveka od vozdovca do blokova reci kome da prosledim sranje sto s nogu obara bit okovan vodi nas preko mostova svaki vers nam je otrovan obaram sranje iz korena kad idu protiv nas a ti ?a ti ?ti nisi mi do kolena stisaj se na momenat promena koju donosim je pobeda za rep koji godinama vec stondira dok ceka bolji dan ovo je sranje koje reko koga ostavlja ravnodusnim ja ne bi bio ja kad bi mogo samo da produzim da popustim dok svet u ku*ac odlazi nas blant gori dugo ako hejtujes mozes da nam ga popusis hahaha kapis ? da vi nikad nebiste opstali 10 godina ko mi pa reci kome treba CD kad nema scene publika samo sere pa se pitate rep gde je ?slusaj oces da rolas s nama nasa sprava ziva vatra je przenje svakog dana ,zivot je siv ali moj je purple haze :2flip: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom