Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Čađara" data-source="post: 762392" data-attributes="member: 75914"><p>Sve biljke na sajtu koje su sjemenke iz paketa cvjetaju već dvije sedmice s tim da je cijelo vrijeme kiša pa i razvoj nije baš. Brendirano sjeme samo White Widow od seedsmana cvijeta par dana. Cvjetovi na regular biljkama imaju rozih pistila (što se nadam se vidi na jednoj slici) a hed iz kojeg su izvađene nije bio obojen, jedva čekam vidjeti kako će se razvijati dalje. Za 15ak dana treba biti gotov trenutni indoor grow te će na klijanje par sjemenki koje su ostale od toga, nadam se da će pokazati i više boje.</p><p>Uglavnom, ovo je moj prvi outdoor grow (prošle godine imo jednu biljku starto u sedmom mjesecu tako da ne računam) i stvarno uz malo truda (i sreće) se vege faza može odraditi da se dobiju monstrumi. Pravi izazovi počinju kad počne cvjetanje i tad se stvarno mora puno toga uraditi da bi te biljke izgurale do kraja. U ovom periodu i sreća igra puno veću ulogu, vrijeme i još hrpu drugih faktora se mora poklopiti da bi ubrao zrelu i kvalitetnu vutru. Jedno veliko svaka čast svima (posebno u kontinentalnim/planinskim predjelima Balkana) koji izguraj outdoor do kraja jer sve što moraš uraditi oko njih radiš u strahu da te neko ne vidi a znaš da kad iziđeš sa sajta da ih možda više nikad nećeš vidjeti u tom stanju. Za sljedeću godinu nabaviti automatike 3-3 i po mjeseca i imaš travu fotoperiodne sa skoro pola godine posla koji uništi par dana kiše u mom kraju je čini mi se nemoguća misija. Ali eto sačekajmo da vidimo koliko cvjetanja će izgurati pa planiramo sljedeću sezonu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Čađara, post: 762392, member: 75914"] Sve biljke na sajtu koje su sjemenke iz paketa cvjetaju već dvije sedmice s tim da je cijelo vrijeme kiša pa i razvoj nije baš. Brendirano sjeme samo White Widow od seedsmana cvijeta par dana. Cvjetovi na regular biljkama imaju rozih pistila (što se nadam se vidi na jednoj slici) a hed iz kojeg su izvađene nije bio obojen, jedva čekam vidjeti kako će se razvijati dalje. Za 15ak dana treba biti gotov trenutni indoor grow te će na klijanje par sjemenki koje su ostale od toga, nadam se da će pokazati i više boje. Uglavnom, ovo je moj prvi outdoor grow (prošle godine imo jednu biljku starto u sedmom mjesecu tako da ne računam) i stvarno uz malo truda (i sreće) se vege faza može odraditi da se dobiju monstrumi. Pravi izazovi počinju kad počne cvjetanje i tad se stvarno mora puno toga uraditi da bi te biljke izgurale do kraja. U ovom periodu i sreća igra puno veću ulogu, vrijeme i još hrpu drugih faktora se mora poklopiti da bi ubrao zrelu i kvalitetnu vutru. Jedno veliko svaka čast svima (posebno u kontinentalnim/planinskim predjelima Balkana) koji izguraj outdoor do kraja jer sve što moraš uraditi oko njih radiš u strahu da te neko ne vidi a znaš da kad iziđeš sa sajta da ih možda više nikad nećeš vidjeti u tom stanju. Za sljedeću godinu nabaviti automatike 3-3 i po mjeseca i imaš travu fotoperiodne sa skoro pola godine posla koji uništi par dana kiše u mom kraju je čini mi se nemoguća misija. Ali eto sačekajmo da vidimo koliko cvjetanja će izgurati pa planiramo sljedeću sezonu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*
Bottom