Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="zosefin" data-source="post: 732641" data-attributes="member: 66027"><p>Ovo mi je 3 godina za redom sa Dwarfom. Jeste kratak plafon 50cm i malo daje ali rad se meni mnogo svidj izmedju borove sume i limuna. Prosle godine sam ga radio u stanu inprovizovao boks od nicega i strasno izdrzljiva biljka.Ove godine opet u shumu. Evo par slika od prosle godine . Nije neki kvalitet slika ali ok. Znam da nije mesto ovde da kacim ove slike iz indoora .Samo sam se nadovezao na pricu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zosefin, post: 732641, member: 66027"] Ovo mi je 3 godina za redom sa Dwarfom. Jeste kratak plafon 50cm i malo daje ali rad se meni mnogo svidj izmedju borove sume i limuna. Prosle godine sam ga radio u stanu inprovizovao boks od nicega i strasno izdrzljiva biljka.Ove godine opet u shumu. Evo par slika od prosle godine . Nije neki kvalitet slika ali ok. Znam da nije mesto ovde da kacim ove slike iz indoora .Samo sam se nadovezao na pricu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*
Bottom