Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Felt" data-source="post: 598134" data-attributes="member: 45943"><p>30 do 50 litara-ustvari tretiraš ju kao foto jer po veličini je tu,po prinosu također (zavisi koji feno dobiš,ovo je sjeme od prije 2 sezone)Ove godine sam stavio 6 komada na klijanje,proklijalo 5 i na sajtu sada imam 3 kom.,jednu klicu sam oštetio,a jedna biljka je bila skroz mala žgoljava te sam je odstranio.Imam znači 2 ova velika i jednu manju koja cvijeta od 10.06,a nju nisam uslikao(drugi put)-Kad sam prvi puta krenuo sa Stinky super automatima,krenuo sam sa 5 komada,a samo su dva završila kao što je bilo deklarirano(i više od toga-2 automata 1,5kg čistih suhih hedova s tim da je kolko se sječam bila plijesan zahvatila nekih 15%)-od početka do kraja 4mjeseca.</p><p>Svala čast kako je posložen ovaj strain automatika,imaš berbu u vrijeme ljeta,a količinom zasjeni mnoge fotoperiodne.</p><p>No ipak ne raste on samo tako,trebaš mu dati i idealne uvjete tokom vegetacije.Več nakon 2 tjedna možeš vidjet da će biti div jer raste na očigled,po 10 cm u jednom danu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Felt, post: 598134, member: 45943"] 30 do 50 litara-ustvari tretiraš ju kao foto jer po veličini je tu,po prinosu također (zavisi koji feno dobiš,ovo je sjeme od prije 2 sezone)Ove godine sam stavio 6 komada na klijanje,proklijalo 5 i na sajtu sada imam 3 kom.,jednu klicu sam oštetio,a jedna biljka je bila skroz mala žgoljava te sam je odstranio.Imam znači 2 ova velika i jednu manju koja cvijeta od 10.06,a nju nisam uslikao(drugi put)-Kad sam prvi puta krenuo sa Stinky super automatima,krenuo sam sa 5 komada,a samo su dva završila kao što je bilo deklarirano(i više od toga-2 automata 1,5kg čistih suhih hedova s tim da je kolko se sječam bila plijesan zahvatila nekih 15%)-od početka do kraja 4mjeseca. Svala čast kako je posložen ovaj strain automatika,imaš berbu u vrijeme ljeta,a količinom zasjeni mnoge fotoperiodne. No ipak ne raste on samo tako,trebaš mu dati i idealne uvjete tokom vegetacije.Več nakon 2 tjedna možeš vidjet da će biti div jer raste na očigled,po 10 cm u jednom danu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*
Bottom