Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="banovan240" data-source="post: 556155" data-attributes="member: 27558"><p>jel imas neki trim bowl ili nesot slicno? ili samo makazama? ja sma morao da uzmem one cinije za trimanje,tako da opisem eto..doneo mi drugar iz asutrije,platio 130e..cekao par nedelja..i na kraju zaebana serija,nije radilo..zamisli razocarenja kad sam doso kuci sa 5 biljoza i kao sav moderan,sad cu ja to zavrsim za sat vremena xD</p><p></p><p>poslase mi deo u zamenu..videcemo,samo sto sad nemam gde da testiram..</p><p></p><p></p><p>slazem se,ja sma imao problema..naso mi je lovac sajt..ostala je bila jedna velika biljka i nesto sitno biljoza u skasijama u vege..sto je prebaceno iz indoora i na cekanju bilo u outu na milost i nemilost..</p><p></p><p>poenta je da kad se cisti sajt,kad se skidaju biljke..mnogo je sve upecatljivije..do tad biljke lepo popunjavaju prostor,a kad skines 4-5 od jendom rupa se pojavi..i primetno je..eto vise meseci niko nije izvalio,ni jedan moguci problem..i sad kad su uveliko hedine u teglama iznenadjenje..neprijatno..</p><p></p><p>ali stigao sma da pobacam i ostale saksije i da sasecem tu jednu biljku veliku..najvece hedove sacuvao..ovo manje sve pobacao..pola da kazem ubrano..</p><p></p><p>jos jedan savet za out,pratiti okolinu,okolno rastinje,zbunje i drvece..kako menja boju..tako bi trebala i nasa biljka..ne pricam sad o kvalitetu,produkciji,gramazi.. ako hocete da bude sajt sto manje upecatljiv na jesen,manje hranite pri kraju i nek se biljka stapa sa okolnom vegetacijom..</p><p></p><p>kad su njive uveliko pozutele moje su pucale od zelenila..al opet niko nije nabasao do samog kraja..</p><p></p><p>pozdrav i ovima koji su uspesno zavrsili,i ovima koji nisu..sta da vam kazem..zaeban sport i hobi,najjaci opstaju xD</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="banovan240, post: 556155, member: 27558"] jel imas neki trim bowl ili nesot slicno? ili samo makazama? ja sma morao da uzmem one cinije za trimanje,tako da opisem eto..doneo mi drugar iz asutrije,platio 130e..cekao par nedelja..i na kraju zaebana serija,nije radilo..zamisli razocarenja kad sam doso kuci sa 5 biljoza i kao sav moderan,sad cu ja to zavrsim za sat vremena xD poslase mi deo u zamenu..videcemo,samo sto sad nemam gde da testiram.. slazem se,ja sma imao problema..naso mi je lovac sajt..ostala je bila jedna velika biljka i nesto sitno biljoza u skasijama u vege..sto je prebaceno iz indoora i na cekanju bilo u outu na milost i nemilost.. poenta je da kad se cisti sajt,kad se skidaju biljke..mnogo je sve upecatljivije..do tad biljke lepo popunjavaju prostor,a kad skines 4-5 od jendom rupa se pojavi..i primetno je..eto vise meseci niko nije izvalio,ni jedan moguci problem..i sad kad su uveliko hedine u teglama iznenadjenje..neprijatno.. ali stigao sma da pobacam i ostale saksije i da sasecem tu jednu biljku veliku..najvece hedove sacuvao..ovo manje sve pobacao..pola da kazem ubrano.. jos jedan savet za out,pratiti okolinu,okolno rastinje,zbunje i drvece..kako menja boju..tako bi trebala i nasa biljka..ne pricam sad o kvalitetu,produkciji,gramazi.. ako hocete da bude sajt sto manje upecatljiv na jesen,manje hranite pri kraju i nek se biljka stapa sa okolnom vegetacijom.. kad su njive uveliko pozutele moje su pucale od zelenila..al opet niko nije nabasao do samog kraja.. pozdrav i ovima koji su uspesno zavrsili,i ovima koji nisu..sta da vam kazem..zaeban sport i hobi,najjaci opstaju xD [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*
Bottom