Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ttt" data-source="post: 383477" data-attributes="member: 46552"><p>Evo ove pomalo lolipopane,skinuo sam s nje donje 2 grane,znam da nisam trebo,al neka...</p><p>[ATTACH=full]33051[/ATTACH] </p><p>Prednost kod uzgajanja u kanti,možeš ju zbuksat di god hoćeš,nema čišćenja okolo a samim time je i manje uočljiva,al vidi se i mana nisam ih posjećivo 6-7 dana ova koja je u zemlji je super a ova u kanti bila obješena užasno,obadvije dobivaju istu dozu gnojiva ova u kanti zelena da zelenija nemože bit a ova u zemlji bi mogla i više pojest,danas dobile pola doze valentina i 1 dozu kokošjeg gnojiva fermentiranog,pa ćemo da vidimo kako će na to reagirat,ako će bit sve ok još jednom dobiju takvu mješavinu za tjedan dana i onda krećem samo s kokošjim... </p><p></p><p>[ATTACH=full]33052[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ttt, post: 383477, member: 46552"] Evo ove pomalo lolipopane,skinuo sam s nje donje 2 grane,znam da nisam trebo,al neka... [ATTACH=full]33051[/ATTACH] Prednost kod uzgajanja u kanti,možeš ju zbuksat di god hoćeš,nema čišćenja okolo a samim time je i manje uočljiva,al vidi se i mana nisam ih posjećivo 6-7 dana ova koja je u zemlji je super a ova u kanti bila obješena užasno,obadvije dobivaju istu dozu gnojiva ova u kanti zelena da zelenija nemože bit a ova u zemlji bi mogla i više pojest,danas dobile pola doze valentina i 1 dozu kokošjeg gnojiva fermentiranog,pa ćemo da vidimo kako će na to reagirat,ako će bit sve ok još jednom dobiju takvu mješavinu za tjedan dana i onda krećem samo s kokošjim... [ATTACH=full]33052[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*
Bottom