Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

rastagenetic

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
07.01.2014
898
10.225
333
Hvala @turpijant ,vidio sam na forumu da su pisali afirm ili tako nesta da je odlicno,pa sam jučer pitao prijatelja poljoprivrednika da mi nabavi,ali napisati ću mu i to tvoje ukoliko nema ovoga. Moram to riješiti pod hitno dok nije počelo propadati
Što je najgore nekako su dospjele i u boks

turpijant

Aktivan Član
07.06.2015
375
1.452
143
35
Jeste, affirm sam i ja koristio, i garantujem da je najbolja zastita. Posle toga i sve ostalo probao,pisao sam gore. Opasna gamad, kao male su velicine da kazes zrna pirinca i manje ali izduzeno, ni ne vide se. Procitaj malo o vrstama insekticida, i kako koji deluje, ima nervno i digestivno itd. U principu ima resenje, 2024 je godina. Samo koliko toga posle pusimo pitanje je

Mrcakush

Aktivan Član
27.10.2019
66
424
53
Bok ljudi. Eto novih problema Haha zanimljivi outdoor kao i uvijek. Neke grane sam odstranio neke sam pustio. Izgrižene dijelove sam zamotao onom zelenom trakom bas za to. Ali biljka i dalje žuti i žuti sve vise. Mislite da ima smisla i dalje ju čekati? Jer je tek negdje u drugom tjednu cvjetanja. I imam osjećaj da ne napreduje vise.

Prilozi

• IMG_0535.png
    IMG_0535.png
    2,3 MB · Pregleda: 59
  • IMG_0536.png
    IMG_0536.png
    1,5 MB · Pregleda: 58

turpijant

Aktivan Član
07.06.2015
375
1.452
143
35
Uopste ne izgleda strasno, i gori problemi i lomovi pa nastavi biljka. Jel hranis, daj neki jos opis, jos koju sliku cele biljke i cveta, ako mislis da ti se pomogne. Pozdrav

Mrcakush

Aktivan Član
27.10.2019
66
424
53
slikati ću na sljedećem obilasku. Muka mi je bilo uopće gledati ju. Znam da su lomovi i sve i svašta izdržali do kraja. Ali kada bi imao lom ili nešto slično uvijek se vratila Nazad u roku par dana. Ova svakim danom izgleda sve gore. I ovo je bila biljka koja “ne spava” uvijek su joj bili listovi prema gore i po danu i po noći. I kad bi došao zaliti u ponoć ona bi picila u zrak. A danas sam išao ujutro i bila je 50-60% vise žuta nego dva dana prije. Skoro pa svaki Fan Leaf je žut.

nisam

Aktivan Član
05.07.2007
194
1.281
143
42
Baš mi je krivo kolega,a ova je imala sve predispozicije da bude jedna od ljepših ove sezone od vutraša outdoraca ovdje.
Btw šta kažete na ove hladnoće koje sad najavljuju? Hoće li i to malo šokirat biljke s obzirom da su se do jučer pržile do maltene 50 stupnjeva? Kod nas na moru ne bi trebalo biti baš toliko hladno, šta kaže unutrašnjost?

turpijant

Aktivan Član
07.06.2015
375
1.452
143
35
@Mrcakush au koja greota. Pa sta joj bi, mozda zivne..
@Nisam ja sam iz Srb, juce ceo dan kisa, danas takodje, tmurno, kao da ce mrak u 5 popodne,temperature od 12 do 18 dnevne. Mislim da nece skoditi nasim biljkama malo da se osveze. Ja odmah posle kisa prskam switch jos jednom, imam fobiju od budji.

• Sviđa mi se
Reactions: nisam

Mrcakush

Aktivan Član
27.10.2019
66
424
53
@turpijant ma neće zivnut ova nikad vise Haha odrezao sam ju.

Evo kod mene u narednih 3 tjedna po prognozi bit će jedno 2 i pol tjedna kiše i temperature su pale za 12,13 stupnjeva preko dana i vise od 15 preko noći. Nadam se da će bit ljubičastih kifova zbog pada temperature

• Sviđa mi se
Reactions: turpijant