Jesu daa vecina vrhova je dupli vrh gore .. budem ti danas poslikao malo pobližeBaci slike te WW, ove vrhove sto sam zaokruzio. Izgleda da i ti imas Poliploid kao i ja, a pritom i moje su WW x CriticalPogledajte prilog 515500
Jesu daa vecina vrhova je dupli vrh gore .. budem ti danas poslikao malo pobližeBaci slike te WW, ove vrhove sto sam zaokruzio. Izgleda da i ti imas Poliploid kao i ja, a pritom i moje su WW x CriticalPogledajte prilog 515500
Pozdrav i tebi. Jel zalivaš ti to dovoljno ? I ako nije problem slikaj celu biljku, napiši nešto više o tome kako je hraniš i uopšte uslovima uzgoja pa će se naći uzrok problema.
Royal seed je bankaa jedno 15 vrhova su blizanci .. aaa i na Crystal Candyu su dva vrha blizancii .. neznam na koju foru su ispali blizanciKoja je banka semena?
Ja sam probao sa plantellom kao bio insekticid hahahahah moš mislit što je pomogloo .. to kancera znaci da 14 dana nebi trebali pušiti ?@rastagenetic druze moj probaj Alverde insekticid. Izguglaj o njemu
Ja sam ove godine probao vise insekticida,ali ovaj alverde je bas za razvijene gusenice i njihove larve. Pisao sam negde i Exalt je kao vise "bio" i dobro radi posao,mislim da je dobar kad si "tanak" sa vremenom. Mada i ovde je karenca max 14 dana(za kupus). Jbg mozda duzim malo ali pomocice nekom sigurno. Uzdravlje