Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sve klonovi od purple glam kush
Ove velike topirane jos u 5mj jednom pa 6 i 7-mom milion malih vrhova se formiralo ne vjerujem da cu ih dirati vise do zime samo dobro gnjojit i zaljevat
a vec su visine 2m ako ne i vise sa po 5/6 vrhova velicine biljoze metarske
Neke klonice tek presadio prije 7/8 dana al slabo napreduju zbog velikih temperatura i isparavanja tla nadam se da ce se oformit barem 60/70cm da se sta i sa njih skine
Ako imate kakav savjet kako da ih jos nabudzim pucajte da probamo skinut sa jedne barem polu ako je moguce.
Da posjecem donje grane slabije ne znam koliko je pametno ih sad stetit ili da ostavim sve i guram do kraja bez diranja ?
Više slika po sortama br 1 Chesse.2 Chesse rastli u istoj rupi pa je 2 preselila...3 nisam siguran koji je jer sam po običaju pomiješao gradivotako da još imam tri foto,br.1 bi trebala biti Amnessia Haze.Fotoperiodne 2 i 3 lijeva mislim da bi jedna mogla biti Dr.Grinspoon a dr.Kalini Asia...Slika Automatica br 4 Gorila Glue i sl.5 najmanja ali sa lijepim mirisom i bojom Banana Purple Punch
A gle @elmish al-assad mo'š ti čekati još, ali realno to kad se posuši bude u vrh glave za dve sprave, i to ti je to ako i toliko
Bacaj to, kreći ponovo. Sutra da posadiš imaš još šanse da skineš do kraja nešto a sa ovim ti se ne vredi mlatiti bzvz..
Ovako na prvu i preko slika koliko se može videti - sledeći put stavi kvalitetnu zemlju, a ne neko blato iz bašte pošto tako deluje.
Za sve ostalo otvori dnevnik i ekipa će pomoći
Nabavio sam dobro seme iz shopa svi su bili purple neki 30 komada su mi insekti pojeli dok su bili mali samo je ovo ostalo i da ga ne bacam,inace zemja je bio bizz dobra zemja