Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Svakako lepo bas... A cekaj ja kao smem da posadim cbd biljku kuci i sta dodju plavci, cupaju je, mene u cuzu dok se ne dokaze da je cbd i to je to svakako mi ne zvuci kao primamljiva opcija
Lagano guraju. Klasika, svaki dan po balon vode, svaki drugi Plantela, vec moze dupla doza. Sve su pokazale preflower. Los jako kvalitet slika jer je screenshot, probao sam i sa nekim image resize ali mrka kapa.
Uzdravlje! ❤️
Evo malo i od mene da ne bude da samo pisem a nista ne radim
Ovu zadnju mi nevreme od juce savilo do poda sva se jadna zavrzla.... Al nista puklo nije osim par donjih malih grancica... Uvezao sam to malo i nahranio ih, bude to dobro do sledeceg vidjenja ne brinem
Grdosija ogromna. Mrezu mozes navuci cisto da bi imao posle neki oslonac kad otezaju grane. I dobro bi doslo sigurno da donji deo biljke malo lolipopujes, da sve one grancice i lisce sto je sitno unutra i nece se razviti poskidas, i velike listove takodje ako zaklanjaju, malo je proredis sto se kaze.
Grdosija ogromna. Mrezu mozes navuci cisto da bi imao posle neki oslonac kad otezaju grane. I dobro bi doslo sigurno da donji deo biljke malo lolipopujes, da sve one grancice i lisce sto je sitno unutra i nece se razviti poskidas, i velike listove takodje ako zaklanjaju, malo je proredis sto se kaze.
Pozdrav dobri ljudi. Napredujemo sjajno. Aliii. Uvijek ima ali. Gusjenice su napale već sada dosta jako. Čak su mi i progrizle neke tanje grane. Vidio sam da ekipa spominje Affirm. Pa ako netko zna u Hr koji dućani ga drže ili ako znate neki sajt s kojeg ga mogu naručiti? Hvala vam unaprijed
Nisam izdrzao, morao sam da uradim konstrukciju za mreze "kako treba". Napravio sam kolceve brzinski,malo rasirio povrsinu i zategao sve lepo. Ono je bilo ogavno, i plus kad vidim poneke konstrukcije ovde bude me malo sramota .
Sve u svemu dobro ide, nalila je kisa juce solidno. Lolipopovao sam ih sve, poskidao malo vise,par grana sam "oljustio" skroz do vrha, kao kolega u indoru sto radi, kao poredjenje, a najvise jer mi se ne svidja kad bude onih sitnih popcorna i dzungla, pritom mislim da ce vazduh malo bolje kruziti i manje sanse za budj. Treca ce tek dobiti mrezu preko, to cu jos videti, ona najranije ode u hlad,vec oko pola 7,pa smisljam da je premestim,ali kako god.
I da, slike su mi prevelike, cak i kad ih resize nece. Aj pomozite.. Uzdravlje!
67. Dan na životu tzv. Randomke Brine me malo ova predzadnja i zadnja slika, ovo uvijeno-žuto lišće, da li je moguće da sam je "prehranio", dobije svako drugo zaljevanje 10ml plantele univerzal na 2l vode.
I ova zadnja slika, da li su ovo zaokruženi pistili ili griješim?