Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dobra je biljka Minže ,al osiguraj malo te grane,izoliraj,poveži,umreži.
Moj sajt je ove godine na takvom mjestu da mogu mrežom za krastavce osigurat biljke što ću i učinit ovej tjedan (zelena mreža,ne ona bijela)
Jutro Vutro
Da ne pričam previše eo obećanih slika od 4 autosa. 3x Blue Amnesia XXL auto (dinafem) i 1x White Widow auto (pyramid). Sve skinuto u punoj zrelosti i svaka provela 48 sati u mraku prije berbe. Nego da pogledamo :
Jedna zajednička, s tim da je zadnja gospodična bila još vanka dok su se ove tri mračile. Sve su doživjele 96 dana minimalno, neke i par dana više:
Pa prva plava amnezija nakon pada:
Druga plava zadnji pogled na main hed i cap:
Onda treća po redu gospođa udovica bijela, zadnji dan i cap:
I zadnja preostala plava amnezija:
Evo i Thumbovi:
Sve već fino posušeno i teglirano. Urod iznad očekivanog, stvarno me iznenadio da sam morao ići kupiti još par trolitrenih tegli za zimnicu. Ova godina je bila savršena za automate, minimalno kiše i mnogo , to je to. Živili Vutroljupci, Peace .
Dobra je biljka Minže ,al osiguraj malo te grane,izoliraj,poveži,umreži.
Moj sajt je ove godine na takvom mjestu da mogu mrežom za krastavce osigurat biljke što ću i učinit ovej tjedan (zelena mreža,ne ona bijela)
Selim se u galeriju unutrasnjeg uzgoja.
Biljke su dovoljno narasle,vani je jako vruce,moram zalijevati cesto. Nemam pojma ni kad su dobile gnojivo,totalno izgubljen
Prije 3 dana su prebacene u box
Nastavak tamo
Alaj przi ovih dana,a outdoorci
Neka kisa tek za 4-5 dana,kazu. U srijedu.