Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 797785" data-attributes="member: 59027"><p>Break pad-breath u velikim potovima </p><p>Veča cura, vegetacija nije bila dulje od mjesec dana. Pot je trebao biti 45L,ali je stalo 130L u 2 čota,znači 60l minimum. Sredinom 9.mjeseca sam tek skinuo veliku...[ATTACH=full]520337[/ATTACH]</p><p>Lolipopalo se...[ATTACH=full]520340[/ATTACH]</p><p>Skoro 120cm ,di sam ja od toga</p><p>Mendocino skunk [ATTACH=full]520336[/ATTACH]</p><p>Donja polovica,inače bi bila 30ak cm iznad drugih,pa je žrtvovala gornju polovicu.[ATTACH=full]520334[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]520342[/ATTACH]</p><p>I u manjem boxu, Mendocino skunk [ATTACH=full]520343[/ATTACH]</p><p>Blood bud ih rapidno baci u cvat,baš najbrži cvat,ikad....[ATTACH=full]520335[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]520344[/ATTACH]</p><p>Ona se ne šali,pije 2.5l tekućine svaki dan i uvijek nešto od hrane. Vegetacija odrađena u litri i pol Beštijinog soila,pa presađeno u Gold label čistu zemlju i nastavio sa Advanced nutriense. Soil drži vodu,kad se zemlja osuši,biljka se ne objesi. Standard Sensi bloom a i b,Nirvana,B52,Bud candy,big bud powder i tekuči,Blood bud powder, Overdrive,sensi cal mag, Sensizyme i to je sve....časna riječ ili majke mi...[ATTACH]520345[/ATTACH] </p><p>Išao bi sa soilom,ali sve ispod 30L je premalo ta organic.</p><p>I svjetlo nikad jače,svaki bord 110w,tnači 550w ,55-65cm od kršnje.</p><p>Stay high</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 797785, member: 59027"] Break pad-breath u velikim potovima Veča cura, vegetacija nije bila dulje od mjesec dana. Pot je trebao biti 45L,ali je stalo 130L u 2 čota,znači 60l minimum. Sredinom 9.mjeseca sam tek skinuo veliku...[ATTACH type="full"]520337[/ATTACH] Lolipopalo se...[ATTACH type="full"]520340[/ATTACH] Skoro 120cm ,di sam ja od toga Mendocino skunk [ATTACH type="full"]520336[/ATTACH] Donja polovica,inače bi bila 30ak cm iznad drugih,pa je žrtvovala gornju polovicu.[ATTACH type="full"]520334[/ATTACH] [ATTACH type="full"]520342[/ATTACH] I u manjem boxu, Mendocino skunk [ATTACH type="full"]520343[/ATTACH] Blood bud ih rapidno baci u cvat,baš najbrži cvat,ikad....[ATTACH type="full"]520335[/ATTACH] [ATTACH type="full"]520344[/ATTACH] Ona se ne šali,pije 2.5l tekućine svaki dan i uvijek nešto od hrane. Vegetacija odrađena u litri i pol Beštijinog soila,pa presađeno u Gold label čistu zemlju i nastavio sa Advanced nutriense. Soil drži vodu,kad se zemlja osuši,biljka se ne objesi. Standard Sensi bloom a i b,Nirvana,B52,Bud candy,big bud powder i tekuči,Blood bud powder, Overdrive,sensi cal mag, Sensizyme i to je sve....časna riječ ili majke mi...[ATTACH]520345[/ATTACH] Išao bi sa soilom,ali sve ispod 30L je premalo ta organic. I svjetlo nikad jače,svaki bord 110w,tnači 550w ,55-65cm od kršnje. Stay high [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom