Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 794339" data-attributes="member: 69460"><p>[USER=59027]@0Marac0[/USER] Cvate "po knjigama" toliko koliko velis, moja realnost je nesto drugo, vidim da nisam jedini, ovdje je bio i dnevnik koji je trajao 200 dana. Vidis i sam da to jos nije gotovo i bez da gledas trihome (jos su prozirni i malo zamuceni) ... I na growdiaries je bilo dnevnika od dvadeset i vise tjedana cvjetanja. Biljka je opcenito dosta drugacija i kod rasta u odnosu na sve sto sam growao, i kod vegetacije i kod cvjetanja, navodno tipicna long flowering sativa sa ekvaTorijalnog podrucja. Voli vlazno, dosta varira osjetljivost na hranu, nekad moze puno i reagira super, nekad i na malo hrane se buni... Jasno mi je zasto je ljudima odbojna, em je dosta zahtjevna, em možeš dva growa zavrsit prije nego sto ovdje zavrsis jedan, em je yield manji (bar tako očekujem), em budovi nisu tvrdi nego je sve ovako ko perlice i mini foxtail cvjetici koji idu uz granu, em je cirkusno za trimat.</p><p>Kako god, bar meni je uzgoj ovoga bio zabavan do jaja, pogotovo ako ne zuris i ako imas zalihe pa ti nije kriza, nije da bih ponovio u neko skoro vrijeme jer imam nove zelje (par mephisto automata) al za nekoliko godina možda i da, ako ga uopce bude bilo, vec sad je dosta tesko doc do sjemena, barneys farm ga nema u prodaji vec par godina.</p><p>Sretno do kraja, biljke izgledaju super i zdravo. </p><p>Evo par slika mojih iz malo blize perspektive. </p><p>[ATTACH]513946[/ATTACH][ATTACH]513947[/ATTACH][ATTACH]513948[/ATTACH][ATTACH]513949[/ATTACH][ATTACH]513950[/ATTACH][ATTACH]513951[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 794339, member: 69460"] [USER=59027]@0Marac0[/USER] Cvate "po knjigama" toliko koliko velis, moja realnost je nesto drugo, vidim da nisam jedini, ovdje je bio i dnevnik koji je trajao 200 dana. Vidis i sam da to jos nije gotovo i bez da gledas trihome (jos su prozirni i malo zamuceni) ... I na growdiaries je bilo dnevnika od dvadeset i vise tjedana cvjetanja. Biljka je opcenito dosta drugacija i kod rasta u odnosu na sve sto sam growao, i kod vegetacije i kod cvjetanja, navodno tipicna long flowering sativa sa ekvaTorijalnog podrucja. Voli vlazno, dosta varira osjetljivost na hranu, nekad moze puno i reagira super, nekad i na malo hrane se buni... Jasno mi je zasto je ljudima odbojna, em je dosta zahtjevna, em možeš dva growa zavrsit prije nego sto ovdje zavrsis jedan, em je yield manji (bar tako očekujem), em budovi nisu tvrdi nego je sve ovako ko perlice i mini foxtail cvjetici koji idu uz granu, em je cirkusno za trimat. Kako god, bar meni je uzgoj ovoga bio zabavan do jaja, pogotovo ako ne zuris i ako imas zalihe pa ti nije kriza, nije da bih ponovio u neko skoro vrijeme jer imam nove zelje (par mephisto automata) al za nekoliko godina možda i da, ako ga uopce bude bilo, vec sad je dosta tesko doc do sjemena, barneys farm ga nema u prodaji vec par godina. Sretno do kraja, biljke izgledaju super i zdravo. Evo par slika mojih iz malo blize perspektive. [ATTACH alt="20240812_075145.jpg"]513946[/ATTACH][ATTACH alt="20240812_075150.jpg"]513947[/ATTACH][ATTACH alt="20240812_075140.jpg"]513948[/ATTACH][ATTACH alt="20240812_075229.jpg"]513949[/ATTACH][ATTACH alt="20240812_075255.jpg"]513950[/ATTACH][ATTACH alt="20240812_075203.jpg"]513951[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom