Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="rastagenetic" data-source="post: 792686" data-attributes="member: 37507"><p>Izgleda da ću uspjeti nagurati 5 komada Royal poison F1 u box na cvjetanje,četiri su u boxu,velika završava sa cvjetanjem za tjedan dana i na njeno mjesto taman ulazi #3 iz vanjske vegetacije </p><p>Svjetlo je na 11/13</p><p>Klima spašava situaciju pa su temperature do 28c dok svjetlo radi,ne pretjerujem sa klimom </p><p>Odradio sam im šišanje kao kolega [USER=86026]@Boškarin[/USER] pa su uspio danas ubaciti četvrtu biljku sa vegetacije.nije da su mi potrebne biljke od 2m visine ali nema mjesta u širinu da sve naguram </p><p>Jedino što nisam trebao topirati ovu zadnju biljku jučer i već danas na cvjetanje al nema veze nek se bori ako želi nastaviti lozu u drugu generaciju</p><p></p><p>Only one jos tjedan dana i nadam se da će biti spremna,vrhovi poveliki,nisu pretvrdi skupiti će se dosta rekao bi ,tekstura će biti neka spužvasta ili nesta u tom stilu ne znam kako bolje objasniti</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rastagenetic, post: 792686, member: 37507"] Izgleda da ću uspjeti nagurati 5 komada Royal poison F1 u box na cvjetanje,četiri su u boxu,velika završava sa cvjetanjem za tjedan dana i na njeno mjesto taman ulazi #3 iz vanjske vegetacije Svjetlo je na 11/13 Klima spašava situaciju pa su temperature do 28c dok svjetlo radi,ne pretjerujem sa klimom Odradio sam im šišanje kao kolega [USER=86026]@Boškarin[/USER] pa su uspio danas ubaciti četvrtu biljku sa vegetacije.nije da su mi potrebne biljke od 2m visine ali nema mjesta u širinu da sve naguram Jedino što nisam trebao topirati ovu zadnju biljku jučer i već danas na cvjetanje al nema veze nek se bori ako želi nastaviti lozu u drugu generaciju Only one jos tjedan dana i nadam se da će biti spremna,vrhovi poveliki,nisu pretvrdi skupiti će se dosta rekao bi ,tekstura će biti neka spužvasta ili nesta u tom stilu ne znam kako bolje objasniti [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom