Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Demonijak" data-source="post: 789567" data-attributes="member: 78384"><p>Pozdrav vutro! </p><p>5G, 44ti dan, prve pistile se pojavile znaci krecemo u cvjetanje. Sto se mene tice radi lakse racunice racunacu 45ti dan zivota kao prvi dan cvijeta pa da vidim koliko sedmica ce joj trebati.</p><p>[ATTACH=full]504267[/ATTACH]</p><p>Zaljevanje otprilike svaki treci dan i ide jednom voda jednom hrana. </p><p>temparatura dnevna 26-29, nocna oko 23 </p><p>Vlaga manje vise oko 40% uvijek.</p><p></p><p>Prije 7 dana smo imali malu nezgodu, svjetlo je palo i slomilo biljku bukvalno na pola, sanirali smo povredu, curka je nastavila dalje. Jedna mala grana (vidi se i ona na slici) je isto stradala ali nismo je sanirali nego je ostavim kao slucajni supercropping i ona je nastavila dalje.</p><p>[ATTACH=full]504268[/ATTACH]</p><p>Nadam se da ce sad faza cvjetanja da prodje bez dodatnog stresa. </p><p></p><p>Generalno a i s obzirom da mi je ovo druga Biljana u zivotu, za sad ide sve glatko i zadovoljan sam. Pije malo vise od litre, mogla bi mozda i malo vise, al eto lakse mi zaljevat cesce nego da razmisljam jesam li je udavio u vodi.</p><p></p><p>Kako ne vodim dnevnik upisem se ovde s vremena na vrijeme cisto i zbog sebe da imam negdje evidentirano, a naravno i svaki savjet/kritika su dobrodosli.</p><p>Stay high!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Demonijak, post: 789567, member: 78384"] Pozdrav vutro! 5G, 44ti dan, prve pistile se pojavile znaci krecemo u cvjetanje. Sto se mene tice radi lakse racunice racunacu 45ti dan zivota kao prvi dan cvijeta pa da vidim koliko sedmica ce joj trebati. [ATTACH type="full"]504267[/ATTACH] Zaljevanje otprilike svaki treci dan i ide jednom voda jednom hrana. temparatura dnevna 26-29, nocna oko 23 Vlaga manje vise oko 40% uvijek. Prije 7 dana smo imali malu nezgodu, svjetlo je palo i slomilo biljku bukvalno na pola, sanirali smo povredu, curka je nastavila dalje. Jedna mala grana (vidi se i ona na slici) je isto stradala ali nismo je sanirali nego je ostavim kao slucajni supercropping i ona je nastavila dalje. [ATTACH type="full"]504268[/ATTACH] Nadam se da ce sad faza cvjetanja da prodje bez dodatnog stresa. Generalno a i s obzirom da mi je ovo druga Biljana u zivotu, za sad ide sve glatko i zadovoljan sam. Pije malo vise od litre, mogla bi mozda i malo vise, al eto lakse mi zaljevat cesce nego da razmisljam jesam li je udavio u vodi. Kako ne vodim dnevnik upisem se ovde s vremena na vrijeme cisto i zbog sebe da imam negdje evidentirano, a naravno i svaki savjet/kritika su dobrodosli. Stay high! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom