Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 779443" data-attributes="member: 59027"><p>[USER=84855]@POsram[/USER] ,i ja sam ubacivao bloom odmah po swichu i dva growa su mi biljke na pola cvata,izgledale kao da su gotove i vrhovi se nisu skroz razvili. Ima negdje dnevnik Mamba negra i još neke,ne mogu se sjetiti. Opet sam počeo,dodavati grow do kraja swicha i biljke su zelenije i ono najbitnije,vrhovi se odlično razviju i nabiju se kako treba!</p><p></p><p>Evo,Acid dough od Ripper seeds</p><p>Trostruki top</p><p>[ATTACH=full]482949[/ATTACH]</p><p>Dvostruki top</p><p>[ATTACH=full]482950[/ATTACH]</p><p>Zombie kush</p><p>[ATTACH=full]482944[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]482945[/ATTACH]</p><p>Cijela biljka ima mutirane vrhove,nešto polioploda...[ATTACH]482953[/ATTACH] i neki imaju po tri vrha na jednom nodu. To se dešava kod flat steama,ali ovdje to nije slučaj...</p><p>Dva glavna vrha sam morao odrezat. Krenula je buđ iznutra,a to skužite,kad sugar leaf(mali listići),krene žutit od vrha,prema kraju lista. Tj,krenu žutit iznutra....</p><p>Trihomi su 50% prozirni/50% mutni,tako da bi rekao,još dva tjedna do kraja. Dobile su Overdrive i možda još jednom tako,pa voda do kraja. Flush je nemoguće odradit,jer su u dvije mreže!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 779443, member: 59027"] [USER=84855]@POsram[/USER] ,i ja sam ubacivao bloom odmah po swichu i dva growa su mi biljke na pola cvata,izgledale kao da su gotove i vrhovi se nisu skroz razvili. Ima negdje dnevnik Mamba negra i još neke,ne mogu se sjetiti. Opet sam počeo,dodavati grow do kraja swicha i biljke su zelenije i ono najbitnije,vrhovi se odlično razviju i nabiju se kako treba! Evo,Acid dough od Ripper seeds Trostruki top [ATTACH type="full"]482949[/ATTACH] Dvostruki top [ATTACH type="full"]482950[/ATTACH] Zombie kush [ATTACH type="full"]482944[/ATTACH] [ATTACH type="full"]482945[/ATTACH] Cijela biljka ima mutirane vrhove,nešto polioploda...[ATTACH]482953[/ATTACH] i neki imaju po tri vrha na jednom nodu. To se dešava kod flat steama,ali ovdje to nije slučaj... Dva glavna vrha sam morao odrezat. Krenula je buđ iznutra,a to skužite,kad sugar leaf(mali listići),krene žutit od vrha,prema kraju lista. Tj,krenu žutit iznutra.... Trihomi su 50% prozirni/50% mutni,tako da bi rekao,još dva tjedna do kraja. Dobile su Overdrive i možda još jednom tako,pa voda do kraja. Flush je nemoguće odradit,jer su u dvije mreže! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom