Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="opa cupa" data-source="post: 778508" data-attributes="member: 27243"><p>Clasmann peat+Vermikulit Omjer 50/50...probao sam i sa plagronovim light miksom+vermikulit .</p><p>Dolomitsko vapno 40gr na 40l tog miksa i Poljo gips,ili kalcijev sulfat 20gr</p><p>Gnojivo je peters profesional NPK 20 10 20..moze i powder feed od GHS-a 18 12 18..mislim da je long flower.imaju odlicnu paletu gnojiva..vrlo ozbiljnu.</p><p>Uglavnom zaljevam svaki dan..takav je medij sa mjesavinom koja je od pocetka do kraja EC 1.2 ...skroz lagana juhica..u kokosu se recimo na toj vrijednosti hrane biljke stare 10-ak dana,a kod mene je tako od pocetka do kraja growa.</p><p></p><p>edit</p><p>kalcijevog sulfata se moze staviti i koji gram vise ako se radi sa auto sortama.</p><p>od treninga lagani lst na samom pocetku i to je to..mozda malo vise treninga nebi skodilo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="opa cupa, post: 778508, member: 27243"] Clasmann peat+Vermikulit Omjer 50/50...probao sam i sa plagronovim light miksom+vermikulit . Dolomitsko vapno 40gr na 40l tog miksa i Poljo gips,ili kalcijev sulfat 20gr Gnojivo je peters profesional NPK 20 10 20..moze i powder feed od GHS-a 18 12 18..mislim da je long flower.imaju odlicnu paletu gnojiva..vrlo ozbiljnu. Uglavnom zaljevam svaki dan..takav je medij sa mjesavinom koja je od pocetka do kraja EC 1.2 ...skroz lagana juhica..u kokosu se recimo na toj vrijednosti hrane biljke stare 10-ak dana,a kod mene je tako od pocetka do kraja growa. edit kalcijevog sulfata se moze staviti i koji gram vise ako se radi sa auto sortama. od treninga lagani lst na samom pocetku i to je to..mozda malo vise treninga nebi skodilo [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom